Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak ten dabing to zase projel na celé čáře, tolik o uší i do očí bijcích překlepů. to snad nebylo ani v Rozkladu/Rozpadu... pro mě, v odpadu. O_o

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Dreamer

"Kazdopadne ked si hral hru a videl si aj filmy, mal by si byt o to kritickejsi k tejto animovanej casti..."

 

Právěže úplně přesně naopak. Když jsem hrál hru a viděl i filmy, tohle pro mě bude balzám (protože nemůže být nic horšího, než ty hrané průjmy, které kazí dobré jméno hry). Ještě jsem to neviděl, ale z videí a trailerů s animačkou problém vůbec nemám.

Dreamer

Dreamer (hodnocení, recenze)

Beckett51

OK, ja som ale netvrdil ze som ju hral, len ze tam je skvela grafika a to je fakt, aj ked hra este nevysla - ale jasne, sekol som sa, Sleeping dogs som myslel.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Dreamer

Dreamer (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Hral si nejaku novsiu hru, napr. Farcry3, Watch Dogs, alebo aj pomerne stary Halflife2? Vsade tam bola skvela grafika, efekty, voda - a zrazu pride toto s grafikou ktora by v hrach nemala sancu snad ani pred 10 rokmi. Vadi mi to preto, ze tomu neverim ako celku. Ku grafike v hrach - to je uplne nieco ine, ano, hral som hry so super grafikou, ale dostali ma aj hry ako Limbo alebo World of Goo, ale to su hry a to je velky rozdiel, rovnako ma zaujal Schindlerov zoznam bez farieb (na cistych 100%).

 

Animacia nemusi byt dokonala, hlavne ak dokonalou nechce byt (v rozpravkach napr.), ale tu sa o to snazi, hlavne byt realnou a nema na to a toto je asi hlavny problem.

 

Ako plnohodnotny film to musim brat, beriem tak vsetky animovane filmy, hlavne ak mi odoberu plnohodnotnych 100 minut mojho casu.

 

Nakoniec k tej hranej predlohe, OK, tak najskor bola hra, potom hrany film a teraz animovany, o tom som uz hovoril, ma az dvoch predchodcov, hru a hrany film - k tej jednotke, mne sa pacila, na tu scenu v sklenenej chodbe nikdy nezabudnem - a to si nezvyknem zapamatat vela detailov z filmov, ale ja som nehral hru RE, takze mozno aj v tomto je ine. Kazdopadne ked si hral hru a videl si aj filmy, mal by si byt o to kritickejsi k tejto animovanej casti, ale je to asikomplikovane, kazdy to vnima inak...

na příspěvěk reagoval Beckett51

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Dreamer

Chápu, jak to myslíš. Já jsem dal taky prvnímu hranému Resident evilu odpad, i když by ten film sám o sobě (a s jiným názvem) alespoň na 50% byl. Stejně tak třeba zase já nevěřím Mille ani jeden kopanec a úšklebek. Ale nechápu, proč ti vadí zrovna animace, když třeba já jsem v kupě starších her viděl obyčejné animace, ale přesto jsem tam kolikrát cítil skvělou atmosféru. Stejně tak první animovaný Resident sice v animaci nebyl žádná sláva, přesto jsem se do toho docela dokázal vcítit (viz zombie "vystupující" z letadla). Vždyť to se přece ani nedá brát jako plnohodnotný film. Je to jakoby další animace dalšího herního dílu RE od Capcomu.

A ještě nechápu "hranou předlohu"?

na příspěvěk reagoval Dreamer

Dreamer

Dreamer (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Beriem ze to nie je idealny priklad, zombie by mohli existovat, staci aby nieco zmutovalo, ale myslel som take strigy ktore vyhanaju diabla, mozu byt vo filme aj funkcne lakacky, ale neuverim tomu... Nechajme tento priklad, vyskusam este iny.

 

Film Hitman, hra bola skvela ale filmu som neuveril hlavne kvoli hlavnemu hrdinovi, preto ako vyzeral aj ako hral, ale ide tu hlavne o to, ze ked nieco poznate velmi dobre a potom sa niekto pokusi o napodobenie, ci uz v rovnakom smere, alebo inom, nevyjde to - pritom s inym nazvom by to bol priemerny film, dal by som mu mozno 40%, ale takto dostal nulu. Myslim z dobre to vystihuje moj komentar, z ktoreho zacitujem:

 

"Pre hodnotenie plati nepriama umera - cim menej casti hry ste hrali, tym vyssie hodnotenie si pripocitajte k tomu mojmu - 0%."

 

Kazdopadne tento film ma az dva taketo problemy, kvalitu grafiky a hranu predlohu, ktora je (aspon v niektorych castiach) skvela.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Dreamer

Dreamer (hodnocení, recenze)

Don Pedrino

Ten posledny som zatial nevidel, ale tu ide o tu animaciu, este uvodne video v hre Soul Blade bolo krajsie - a je z minuleho storocia! Aj ten najhorsi film v ktorom hraju herci otrasne moze mat nejaky dej, zablesky, ale tu - ked neuverim animacii, neuverim celemu filmu a tak nemoze odo mna dostat ani percento.

 

Dlho som rozmyslal nad prikladom, tak ma napadlo toto - ak neverite na bosorky, nebudete sa pri horore o bororkach bat, lebo tomu neuverite a bude vam ten film skor na smiech.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Z filmových Residentů je jenodznačně nejlepší trojka a kousek za ní jednička. Ale na tenhle animovaný skvost to nemá ani náhodou

Dreamer

Dreamer (hodnocení, recenze)

Odporucam si zahrat nejaku novu hru tym, ktori toto povazuju za "vybornu" grafiku, ako som napisal v komentari, takuto (mozno aj vyssiu) kvalitu grafiky mali dema / videa v hrach ako Tekken 3 a Soul Blade na Playstation 1 v minulom tisicroci.

 

Mne sa zda akoby ten film nakazil vsetkych ktori ho hodnotili, aj tu aj na IMDb, to predsa nie je mozne, tomuto filmu som neveril ani tisicinu sekundy a to som ho dopozeral cely, lebo som cakal ze pride nieco, kvoli comu ma tak vysoke hodnotenie.

 

Mam rad ako horory, tak aj hry (a este japonske), ale toto co som teraz dostal ma odrovnalo, este nikdy mi tak velmi nechybala moznost na IMDb dat 0 hviezd, toto je asi najhorsi "film" aky som kedy videl.

na příspěvěk reagoval Don Pedrino

FallenExitus

FallenExitus (hodnocení, recenze)

Resident jak má být , dle mě nejlepší díl série . Ale Apokalypsa taky nebyla špatná a ve velkém se přibližuje Zániku a Zatracení

Corpsegrinder

Corpsegrinder (hodnocení, recenze)

Sabrewulf: No ze začátku mě taky zarazil ten sprej. A hlavně při hraní co-op vadila jedna věc a sice že parták nešel uzdravit jinak než sprejem což trochu postrádalo logiku kooperace, protože jsem u sebe mohl mít klidně 30 tablet ale k ničemu. Myslim že tam šel koupit skill co tohle uzdravování umožňuje (s jistým omezením) ale opět nelogicky tahle dovednost funguje pouze v single playeru, kde je parťák nesmrtelnej.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Euroboy: Když už jsi zmínil ten inventář, tak vůbec jsem nepochopil, co má za smysl, že kytky se používají jiným způsobem než sprej. A to přepínání zbraní - to je  na facku, stejně jako přepínání granátů a spreje.

Corpsegrinder

Corpsegrinder (hodnocení, recenze)

Sabrewulf: Přesně tak no. Paradoxně nejlepší kampaň ze všech je asi ta za Leona (ta je navíc průjezd všema dílama série co se týče prostředí) ale i ta je zhruba od poloviny dost divná. Celá hra mi začla silně smrdět stylem Army of Two. Inventář mi přijde naprosto šílenej a k ničemu protože jediná věc kvůli který jsem do něj lezl bylo míchání kytek, nic jinýho tam vlastně dělat ani nešlo. Navíc mě nasralo vypuštění upgradu zbraní a nahrazení naprosto trapným kupováním dovedností k ničemu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune: Já si v masochismu nelibuji :-) Ale třeba takovej Hitman, Dead Space či Prototype....těmi nidky nepohrdnu .-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Yoshitsune: Jenomže ono to není perfektní. Zapomeň na parádní hratelnost čtverky a pětky. Herní mechanizmus je úplně postavený na hlavu (prostě opravili to, co nebylo rozbité) a přidali kupu nesmyslů, které tu hratelnost kazí. Pak i moje oblíbené postavy přijdou naprosto vniveč, protože hratelnost je u hry nejdůležitější.

 

Jinak to, že už to není klasický hororový RE mi třeba u RE5 vůbec nevadilo, tohle je už ale extrém. Začátek druhého chapteru za Chrise a musel jsem to nasraně vypnout - Resident duty - Modern warfare World at war 5..... myslel jsem, že se zebleju

Vykuk

Vykuk (hodnocení, recenze)

Nicméně teď tu mám XCOM a RE šel stranou, kdoví, jestli bude ještě chuť to dohrát...

Vykuk

Vykuk (hodnocení, recenze)

Sabrewulf: :) kampaň za Leona je super, užil jsem si maximálně, za Jakea docela průser, nechápal jsem, proč tam dali tak dementní nepřátele a pořád samé otravné honičky na skůtrech atd, ale i tak ve dvou jsme to sjeli, teď dojíždím za Chrise, to je něco mezi. Celkově to hodnotím hůř než 5ku, ale i tak jsem si to za Leoša užil. Ale samozřejmě věc názoru.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

Beckett51: zmena žánru mi vôbec nevadí ;) ja 5ku, síce nepovažujem za najlepší alebo najobľúbenejší diel, ale stále si myslím, že je to dostatočne kvalitná hra, takže ak sa aj 6tka ubrala týmto smerom, nemám s tým najmenší problém. Tú si však zahrám najskôr až v decembri

Reklama

Reklama