Reklama

Reklama

Mělčiny

  • USA The Shallows (více)
Trailer 4

V napínavém thrilleru Mělčiny se Nancy (Blake Lively) vydává osamoceně surfovat na odlehlé pláži. V průběhu surfování je napadena velkým bílým žralokem a zůstane uvězněna na moři jen nedaleko od břehu. Ačkoliv ji od přežití dělí pouhých 200 metrů, jejich překonání se ukáže být otázkou souboje dvou vůlí. (Falcon)

Diskuze

Arnyfe

Arnyfe (hodnocení, recenze)

Trochu jsem nepochopil závěrečnou scénu jak Nancy zneškodnila žraloka. Osvětlí mi někdo tu scénu?

na příspěvěk reagoval Psychor

Uživatel Arnyfe smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Je to fajnovej filmek, ale nevím jestli by se mi chtělo v kině vypláznout prachy za takovou jednohubku. Bez titulků to má hodinu a čtvrt.

5825

5825 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jéééé,co já bych zato dal kdyby mě zakousl osobně velký bílý žralok? Jizvy od žraloka bych se pochlubil kámošům :-P

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

po celistech dalsi duvod proc si nechodit zaplavat dal od plaze a to i u nas na blbe morave,kde sice zralok chytrolin moc nehrozi ,ale po tomhle snimku jen pro ten  pocit co je v hlubinach :)  ...napeti od zacatku az do konce, super scenerie a vyborna Blake Lively v neoprenu :) ..tenhle film byl prijemnym prekvapenim trosku nudnyho leta ..za me 4 *

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Wancohoff

Wancohoff (hodnocení, recenze)

no, tak dali na mna ako inokedy ked som im napisal a odblokovali hodnotenie :)

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Opravdu nechápu to nesmyslnost, proč musím čekat s hodnocením až do srpna, když ostatní co mohou psát komentáře hodnotit mohou. Když už jednou může člověk hodnotit tak nechápu ten dvojí metr, že ti s komentářema hodnotit mohou a ostatní musí čekat do nějaké nesmyslné premiéry, když to každý stejně vidí dřív.

 

Jinak k filmu. S filmem velká spokojenost. Dokonce lepší než jsem si myslela. Vcelku originálně natočeno. Ale pochybuju, že  ten konec by takto v reálu dopadl. Jinak Mexiko je země, kterou bych také jednou chtěla navštívit, ale rozhodně bych nesurfovala :) Škoda jen, že není k sehnání lepší kvalita, protože tady u toho filmu je to hodně potřeba . Ty krásné scenérie by krásně vynikly proto by se možná na to vyplatilo jít do kina i kvůli ucelenějšímu zážitku. Jinak bych ohodnotila maximálně výborně. Stane tak asi až v srpnu.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

ale jo, ale takhle si tě představuji, víš sedíš a hladíš si ty dlouhé bílé vosy a ďábelsky se u toho křeníš, si ďábel 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Pozor já jsem esencí moudrosti na to bacha... ale ne spíš jsem uvažoval, že bych na tenhle filmák zašel do kina nějakej čas už tu žádnej podobnej druh filmu nebyl, když nepočítám ty trashový záležitosti a tohle je ten typ filmu co by na plátně mohl vyniknout.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Nebudu nikoho kritizovat. Taky jsem pár čum ripů odkoukal, ale poslední dobou už to nějak nehrotím a nemusím vidět film za každou cenu mezi prvními, kór když nejde ani hodnotit a komentovat :-) Prostě musím doufat, že se shlédnutí daného filmu dožiju a když ne a zhebnu do tý doby, tak je to holt jenom moje smůla :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

fimler

fimler (hodnocení, recenze)

A řekl bych, že ten kinorip se dá i koukat neříkám kdyby se to třepalo a bylo by to bůh ví jak nekvalitní to bych to hned vypl, ale když to jde tak prostě hodnotím! :))

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

5825

Sakra tak takhle jsem si sledování čum ripu ještě nikdy neobhájil... To se může do budoucna hodit! Díky :-)

na příspěvěk reagoval 5825

Lucasion

Lucasion (hodnocení, recenze)

Myslím, že když natáhneš brka tak težko budeš řešit, že jsi neviděl Mělčiny. Natož že budeš cokoliív řešit... ;-)

Reklama

Reklama