Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (685)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně asi nejhorší Marvelovka a to říkám jako člověk, kterému se první Ant Man líbil fakt hodně. Problém tu vidím v tom, že se scénářem si nikdo nedal moc práce, aneb i když se jedná o komedii, tak prostě působí dost divně, když někdo, kdo třicet let nekomunikoval s jiným člověkem a je ztracen mimo cokoliv lidského, nemá ani náznak narušení psychiky. A samozřejmostí je perfektní nalíčení, žeano. Nic z toho by vlastně nevadilo, kdyby vtipy a gagy byli vtipné, jenže těch povedených zas tolik není a když se mě někdo za týden zeptá, tak si vzpomenu tak maximálně na babu Jagu. Není to špatné, ale výsledek je hrozně sterilní a především není vůbec hravý, což by měla být Ant manova doména. ×¤× Filmový víkend ČSFD 2018 ×¤× ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

No nečekal jsem nic jiného než akční zábavnou jízdu plnou humoru ala předchozí skvělý díl, který se mi moc líbil a musím říct, že jsem to dostal, ovšem v menším měřítku než bych očekával. Ano je to plné akce, humor tam je povedený, jelikož jsem se upřímně smál několikrát, což se mi u druhého Deadpoola nebo druhých Guardians nestalo a já už ted vím, že napodruhé se zasměju nejspíš znovu, je tam plno nových originálních nápadů a pěkných líbivých okamžiků…tak proč jsem mírně zklamaný. Jistě to není nejlepší Marvelovka, jistě to nepřekonalo prví díl a určitě jsou i lepší Marvelovky, ale jsou díky bohu i horší. Líbilo se mi to více než letošní druhý Deadpool a než Black Panther i když je to jiný žánr, ale bohužel mě to nedostalo do kolen tak jako první díl. Co se týká herců, tak musim říct, že Wasp je asi nejlepší bojovnice, sakra takhle bojuje snad jen Widow, opravdu skvělé bojové scény, Scott byl fajn, ta role mu neskutečně sedne a nikoho jiného si tam představit neumím, opravdu mám z něj dobrej pocit a baví mě a Hope je mu důstojným partákem, opravdu šlo poznat, že film není jen jeho ale i Wasp. Luis se svou partičkou si kradli veškerý prostor pro sebe, vždy mě pobavili stejně jako Randall, který toho agenta zahrál prostě výborně. A Douglas zahrál tak nějak klasicky výborně, ale prostě neposadili mě na prdel….Zdálo se mi, že film je prakticky bez padouchů, je tam Gogins, který hraje spíše takového ňoumu, zahrál to dobře, ale bohužel nevýrazně, zítra na něj zapomenu a nejspíš i na Ghost, která vlastně měla ke svému padoušství pádný logický důvod, ztvárněna byla dobře, to fázování bylo moc pěkně udělané, ale prostě nepřesvědčila mě, taková béčková zbytečná postava. Opravdu po skvělém Yellowjacketovi to zde s padouchy byla bída. Takže bud skvělé tři nebo horší čtyři. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší sequel v MCU? Rozhodně ne, ale zároveň bych tu neviděl kvalitativní sešup oproti prvnímu dílu. Dvojka si zachovává svůj status menší marvelovky pro nepoměrně menší publikum, věřím, že i tentokrát spousta marvel konzumentů Ant-mana vynechá, tím spíše, že se tentokrát obejde bez účasti libovolného Avengera. Z nováčků mě nejvíce potěsil Laurence Fishburne, který mě sice mega otrávil v druhém Johnu Wickovi, tady si ovšem roli vybral velice dobře a klidně bych si tipnul, že Feige někdy v budoucnu plánuje prequel s původním Antmanem, Wasp a Goliathem. Po druhém zhlédnutí budu hádám moudřejší (ano, skutečně jsem doma byl), napoprvé nadšení nepřišlo a překvapilo mě, kde se bere tolik chvály na záporáky, kteří nejsou vůbec ničím výjimeční oproti ostatním generickým postavám z dřívějška (jeden Thanos už tu letos byl) a mnohem více mě bavila linka Michaela Douglase a Michelle Pfeiffer. Gagy i tentokrát zvládl Peyton Reed obstojně, ovšem napotřetí už bych na to nesázel a tvůrčí tým malinko obměnil. Ps : viděno 2x v dabingu, naštěstí jsem to po čase přestal vnímat, ale dojmům to rozhodně mírně uškodilo (ale skutečně jen mírně).. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Opět velmi vtipné. Často jsem si říkala, že ten Scott přece nemůže být takový mamlas, včetně těch jeho vězeňských kámošů, machrů přes počítače. Každopádně mě ty jejich kecy na úrovni absolventů prvních ročníků zvláštní školy bavily. Jako v každém podobném akčním filmu tak i tady, nás drží v napětí do poslední chvíle. I tady se najdou všechny možné komplikace, které do závěrečných chvil zabraňují dojít ke kýženému výsledku svého snažení. Co jde, tak se do sebe neustále zamotává, pořád se improvizuje, a to všechno doslova v letu. S mým doprovodem jsme po cestě domů vedli řeč s hlubokou myšlenkou ... byl na mě vznesen dotaz, zda Ant man a Wasp pomůžou v dalším díle Avangerům. Těžká otázka. Budeme doufat, že ano. I když nevím nevím, taky to se Scottem momentálně nevypadá nijak růžově. Ti co se nezvedli ze sedaček v kině hned při prvních titulcích ví ... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Trošičku slabšie než jednička, ale stále fajn. Milá Marvelovka v rodinnom spielbergovskom duchu z konca minulého storočia. Na nič sa to nehrá a je to v prvom rade zábava. Potom aj tie dojímavé momenty pôsobia úprimnejšie. Hore to dvíha najmä skvelé finále. 7/10 P.S. má to veľmi, ale fakt veľmi zlé 3D P.S. 2 chcem vidieť spin off s Michelle Pffeiffer z kvantovej dimenzie. Najmä by ma zaujímalo čo tam jedla, pila, kde chodila ku kaderníčke a odkiaľ mala šminky. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • V předloze Ant-Man (Paul Rudd) cestuje do Microversu a ne do Quantum Realmu. Studio Marvel muselo pozměnit název tohoto „mikro/kvantového“ světa, protože práva na název Microverse vlastní pro filmové účely společnost Hasbro. (UncleMorty)
  • Ve filmu je odhaleno, že otcem Ghost (Hannah John-Kamen) byl Elihas Starr (Michael Cerveris). V komiksech je Starr záporákem jménem Egghead, a jedním z úhlavních nepřátel Ant-Mana. (NiWi)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama