Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (685)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už původní Ant-Man měl se mnou problém. Říkal jsem si totiž, že v rámci celého Marvelu je právě on hodně průměrnou postavičkou, která to ale zatraceně zachraňuje prostředím, ve kterém se odehrává. No a druhej díl? Ten už i o to zábavné prostředí přišel. Respektive, jak se to vezme. Prvních 80 minut se toho ve filmu neděje skoro nic a sem tam to zachraňuje alespoň trošku zábavný Michael Peña. posledních necelých 40 minut se ale rozjede konečně akce, která celý film zaplaťpánbůh oživí. Jinak bych šel pod tři hvězdy. Celkově vzato mě ale Ant-man ani na podruhé nepřesvědčil a řadí se u mě mezi nejslabší hrdiny celého Marvel univerza. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl býval řekl, že Marvel stále dokáže přijít s velice vtipnou večerní jednohubkou. Tento film si vůbec na nic nehraje a přináší přesně to, co od něj člověk při smyslech může očekávat. Dost jsem se bál, že bude celý snímek pohřben tradičním syndromem "rodiny", jako už jsem tomu byl nesčetněkrát svědkem. Rodinná dramata se odehrávají pouze daleko na pozadí a ke všemu jsou vtipná. Přeci jen herce jako je Bobby Cannavale se vám jistě nepoštěstí vidět v podobně ztřeštěné roli denně. Já jsem tedy maximálně spokojen, nevzpomínám si, kdy jsem se podobně zasmál u snímku od Marvelu. Humor je po celé dvě hodiny založen na tom samém principu, ale z nějakého záhadného důvodu po celou stopáž funguje, a to jsem tentokrát udělal výjimku a nic si před filmem od Marvelu nepíchl. Možná se dalo o trošku více vymazlit děj a přijít s pořádně záporným záporákem, ale budiž tento nedostatek odpuštěn. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Mimo akci jen taková rodinná (čímž myslím dětská) pohádka. Což nevidím jako velký zápor, ale to studio už dokázalo víc. Přeju jim ten úspěch, že značka stigmatizující své fanoušky do vod nerdů a fanboyů se v poslední dekádě transformovala v nejvíce mainstream filmové studio, které má sociopolitický podtext vycházející ze srdce, popkulturní narážky i vtipy na sebe, čímž dokázala oslovit různé diváky z celého světa, ale poslední dobou těží víceméně jen z toho. A to je docela škoda. Ovšem cameo Stana Lee je jedno z nejlepších. P.S. Nečekejte na post-titulkovou scénu, není tam žádné cameo a je to jen opakování jedné rádobyvtipné scény během hlavní stopáže. Mezititulková je OK. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Ant Man je v marvelovském universu tak trochu druhá liga, ale čistě pocitově vzato mám z výsledné filmařiny v mnoha aspektech dokonce i trochu lepší pocit, než z áčkových blockbusterů o zničení světa na x variací. Je to scénáristicky komornější, emocionálně lehčí a zároveň svěží a většinou vtipné. Vyjmečně Marvelovka s dobrým scénářem, který je sice plný veletočů, ale zároveň jádro dává hlavu a patu a absentují zvraty vycucané z prstu. Bombastické triky, které skvěle kulminují v nejkrkolomnějších akčních scénách, avšak i digitálně omladina stojí za to. Pořád polotovor se značkou M, ale vcelku koukatelný, alespoň jednou. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Milé a väčšinou aj dosť zábavné, ideálne letné pukance. Poteší, keď marvelovka nie je o vybuchujúcich planétach, ale o záchrane mamky. Evanjelička Lilly si to dosť kradne pre seba, Paul Rudd je v podstate komický sidekick... ktorý má ešte ďalších komických sidekickov. "Bežiaci vtip" o sére pravdy vládne, takisto digitálne omladená Pfeifferka. Občas nejaký vtip nevyznie a prospel by tomu ostrejší zloduch, ale inak to má šmrnc, spokojnosť. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • Poprvé se Wasp objevila v komiksu „Tales to Astonish #44“ z června 1963. (Brydnis)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama