Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby někdo natočil medvěda brtníka, jak se pokouší zdrogované lišce bystroušce do ucha narvat ocucaný klacík od nanuku, který u toho zpívá o nekonečném jsoucnu a kdyby to byl zpomaleno tak, aby měl původně pětiminutový výjev hodinu a půl, tak by to oproti čepeli smrti bylo brutální tíživé drama s artovejma ambicema. Nemám vůbec nic proti amatérskej filmum a pokud je film povedenej, nemám vůbec problém s tím, aby někde vylezli ven za prachy na dvdčku, ale kurva, to musí být alespoň náznak kvality, vždyť tady do prdele nikdo ani nastavit si scénu tak aby nebyl obraz brutálně přesvětlenej, nebo hned o střich později brutálně podsvětlenej, technicky je to naprostá tragedie (dementní postsinchrony, odporně levná kamera neschopna pořádně natáčet v pohybu v kombinaci s nepřítomností stativu atd, atd.). A děj je ještě větší kreténovina (což v rámci zachování relativního psychického zdraví odmítám dále popisovat), výsměch všem dobrejm filmum, které se do domácí distribuce na plackách nikdy nedostali a fakt, že následující film tvůrčích brůdrů šel do kin je bizarní krávovina a nějaká temná nekalá magie. Howgh. ()

venom14 odpad!

všechny recenze uživatele

Já viděl Vřískot,já vím o jaký film se náš debilní režisér snažil.Proč se snažil napodobit klasiku?Herecké výkony méně než nulové,kamera více než otřesná,atmosféra uspávající,pár nechtěně vtipných momentů.Sračka nejvyššího kalibru,pro kterou je označení odpad lichotka!Jěště musím dodat,že jestli chcete dobrou komedii,sežeňte si tohle,smíchu bude víc než dost! ()

Reklama

Céčko 

všechny recenze uživatele

Režisér absolutně postrádá soudnost. Herecké „výkony” představitelů bijí do očí, stejně jako tragické dialogy, které jim lezou z pusy, do toho naprosto zmatený a nelogický scénář, který se snažil napodobit Vřískot a nepřináší absolutně nic nového. Vymlouvat na nízký rozpočet se nemůže, protože i s tím by většina lidí zvládla natočit lepší film. ()

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

První český slasher mě a mým společníkům vnukl nápad. Natočit druhý český slasher! Vezme si mobilní telefon, záporákovi nasadíme masku medvídka Pú, do ruky mu dáma blikající džedájův meč, obětím dáme pod tričko kečup (ve sklenici), takže až je bude propichovat, udělá to kůl krev a bolestiví křik nahradíme pískotem mončičáků. Takže vznikne jeden z nejlepší slasherů vůbec a Čepel smrti se může (pro)bodnout! ()

Flyer 

všechny recenze uživatele

Nějak nemám srdce na to, abych dal tomuhle filmu odpad, i když by si to hodně zasloužil, protože je po všech stránkách příšerný (kamerou počínaje a "hereckými" výkony konče). Problém je, že díky té příšernosti je Čepel smrti svým způsobem roztomilým a poměrně zábavným snímkem (zejména dialogy jsou takřka geniální :-D), navíc zde cítím úžasné nadšenectví, se kterým byl tento film natočen. Takže se na mě nezlobte, ale aspoň 3* tomu prostě musím dát (na pět hvězdiček to bohužel nemá, jelikož "kvalit" Robot Monstera nebo tureckých Star Wars toto dílo určitě nedosahuje ;)) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)
  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)

Reklama

Reklama