Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovská píčovina a sračka v jednom.Když už nějakej nýmand u nás chce mermomocí natočit film podobnýho žánru,první co musí udělat,je perfektní výběr herců.Protože pak to vypadá,že do Ordinace v růžovce někdo vpašoval blbce s nožem v ruce..Kravský dialogy,příšerný rvačky.Hraje dramatická hudba(taky děsná),a ženská s chlapem se tam různě strkaj,tahaj a povalujou jak dvě teploušský děti..A nejvíc mě dostalo to hovado s mopem na hlavě.Dost velkej idiot.Trochu mi připomínal průměrně blbýho uživatele Čsfd.Děs a běs.0%. ()

Marsik odpad!

všechny recenze uživatele

TV KINO SVĚT - Na alternativní televizní stanici, která se zaměřuje na dokumenty, filmy o filmech či upoutávky, dávali dnes náhodou tento český hororový průser. Ano, nedá se tomu jinak říct. Aktuálně je film na 19. místě mezi nejhoršími filmy a má 10%. Hodnocení naprosto chápu. Byla to hrůza, běs a trapnost. Počet odpadů, které jsem za těch x let, co jsem na čsfd udělil, bych spočítal na prstech jedné ruky. Avšak Poslední výkřik se zařadí mezi ně. Upřímně zde není opravdu co pochválit. Herecké výkony, scénář, dialogy i akce (vraždění)...to vše na ryze amatérské úrovni + předabovaní herci. Zkrátka dno českého filmu. Vtipný, jak v tom roce 2012 plakáty lákaly na "Český horor s Ivetou Bartošovou", přitom ona tam hraje pár minut a ještě k tomu je nadabovaná. 10% za to, že jsem vydržel až do konce. 10% (2/3 with J.) ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Asi jsem udělala obrovskou chybu, když jsem Alíka přesvědčila ať na horory ze Zřete 300 nejhorších kouká se mnou. Druhej film a už se zbláznil a napálil tomu tři hvězdy se slovy - Vždyť to bylo na čechy dobrý. Tak sem pořád čekala kdy se začne smát a pak mi došlo, že to myslí vážně...Mno...já tomu jednu hvězdu dám. Zabili tam Bartošovou takže to ocenit musím, zbytek je ale tak nehorázně amatérská sračka až jsem se bála že mě ten film vyjde draho, jelikož jsem si málem začala kousat fungl nové geláky. Rozhodně ale ne napětím nebo dokonce strachem, spíš jen nervama, že to má hodinu a půl a můj přítel to nevypne, jelikož to je přece celkem fajn...Nejvíc mě dostávali Šmajda s vizáží Davida Bowieho, Morávková hrající píču (což jí ostatně jde nejlíp) a ten kolosální mladej mamrd co dělal podržtašku švihlému detektivovi. Ten byl tak teplej až sem musela v místnosti větrat, přehřál se mi noťas, roztekla zmrzlina, uschlo prádlo na šňůře a voda v akvárku se začala vařit což by jistě zabilo mé rybičky, kdybych je předtím nepoužila na sushi. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to aspoň bralo s nadhledem, a ne tak strašně vážně. Natočit Vřískot za pár šupů ve třech lokacích s neherci (a s herci, kteří hrají vyloženě amatérsky) s využitím pár profláknutých zvukových a hudebních prvků, prostě v českých poměrech na úrovni nejde. Pokud by se tedy film bral jako vtip, možná by to bylo koukatelné. Ale ty toporné výkony, ty okatě kašírované vraždy, to skutečně nijak veselé nebylo. (Samozřejmě nemá komentovat tu hromadu nelogičností - kromě těch zde již zmíněných třeba to, že Karin u její kamarádky hlídá polda, ale Karin odjede lážo plážo s Erikem, policajt nikde, starej polda asi nepozná synovcovo auto, zaparkované před jeho vilou, kulečník uprostřed úzké chodby je také vynikající, nikdo nikdy nemá mobil u sebe v kapse, ale na gauči, stole, bundě, podezřelým z vraždy je chlap, co zavražděnou platonicky miloval, kam zmizela Šmajdova mrtvola? Jak je možné, že se budovy záhadně vyprázdní, když má zaútočit vrah na vyhlédnutou oběť? Holka věří tajemnému hlasu v telefonu, na koho si má dát pozor, i když jí takhle volá jen vrah. Holky mají problém dostat se ze zamčené školy, ale dovnitř lidi chodí i přes zamčené dveře. Vrah sice má jistý motiv, ale ten nevysvětluje dvě třetiny vražd ve filmu..) ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

V případě, že by to tvůrce pojal jako krátkometrážní záležitost ve stylu Scary movie, mělo by to asi větší úspěch, žel vše, co zde vidíš, je myšleno vážně, což je nepochybně ten největší horor. Scénář byl zřejmě napsán někdy před deseti lety, je v tom vše, prsaté holčiny běhající od dveří ke dveřím před jasnou smrtí, neustále se lekající a samozřejmě nelogicky o každém šramotu se na vlastní oči přesvědčující. Vrah se naprosto bez problémů dostává do všech zamčených prostor, vyskakuje na poslední chvíli a při střetu s hlavní hrdinkou svou předchozí sebejistou sílu zčistajasna ztrácí. Tragický casting a finální důvod k vraždění je poslední hřebík do jakékoli důstojnosti snímku, jednu za slušnou hudbu (až na ten propadák na závěr), která je to jediné, co diváka ujišťuje, že tvůrce chtěl opravdu natočit horor. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Největší fotku a jméno na plakátě měla Iveta Bartošová, která byla ve filmu pouze prvních 5 minut. Na oficiálních stránkách filmu na facebooku je uvedeno „V hlavní roli Iveta Bartošová“. (CROWee)
  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)
  • Film, na který se Karin (Irena Máchová) ve druhé scéně dívá, je další Kučerův horor Čepel smrti (2009). (jakear)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno