Reklama

Reklama

Danny zdědil lázně v horách a chce se tam s přáteli zajet podívat. Nikdo z nich však netuší, že je čeká setkání s krvežíznivými kanibaly... Danny pracoval jako burzovní makléř, ale velký stres ho přivedl až na pokraj sebevraždy. Nemá žádnou rodinu, byl adoptován, a jeho rodinu vlastně tvoří jeho přátelé. Když se dozví, že zdědil hluboko v horách lázně Hobb Springs, zajede se tam i s kamarády podívat. Očekává nějakou malou chaloupku, ale komplex je opravdu velký. Starají se o něj sourozenci Sally a Jackson. Hluboko v lesích žijí i jejich příbuzní, zdegenerovaní a nesmírně krutí kanibalové. To však Danny ani nikdo z party zatím neví. Danny je rád, že našel rodinu, o které se domníval, že ji nemá. Zpočátku je takový rozpačitý, ale postupně se stále více přiklání k názoru, že by bylo nejlepší lázně zrekonstruovat a věnovat se jejich provozu. Sally a Jackson mají s Dannym plány, o kterých Danny zatím neví. Danny je vyvolený k tomu, aby měl se Sally dítě, a ozdravil tak rodovou krev. Sally a Jackson postupně likvidují jednotlivé členy party, ať sami, nebo za pomoci svých zmutovaných krutých příbuzných. Jednoho večera přesvědčí Dannyho, aby se s nimi vydal za ostatními příbuznými do lesa. To, co Danny vidí, ho šokuje a nevěří, že by to mohli být jeho příbuzní, ale poté, co vypije nápoj, který mu Jackson podá, se Danny změní. Má se Sally sex před očima všech, a když se vrátí do hotelu, ve kterém zbyla už jen Toni a dva kamarádi, chová se podivně. Zpočátku tvrdí, že jen hodně pil, a chce, aby odjeli. On zůstane se svou rodinou a bude se starat o hotel. Toni ho tam nechce nechat. Je jasné, že to místo a ti, kteří v něm žijí, nejsou normální. Ráda by Dannyho zachránila, ale je příliš pozdě, Danny už se rozhodl, že bude žít se svou rodinou, a Sally si vybral jako životní partnerku. Kanibalové zabijí přátele a mezi Toni a Sally dojde ke rvačce. Toni má navrch, Sally opaří v horkém prameni, ale na pomoc jí přijde Jackson, který chce Toni zabít. Danny se na chvíli vzpamatuje a chce, aby utekla, ale Toni toho ví příliš, a tak ji Jackson dostihne a zabije. Z Dannyho přátel už nezůstal mezi živými ani jeden. O několik měsíců později je Danny v roli správce svého hotelu a se Sally, která je po rvačce znetvořená a na invalidním vozíku, provozuje sex před očima svých kanibalských příbuzných. Doufají, že se jim podaří počít dítě. (TV Prima)

(více)

Diskuze

drozdy1

drozdy1 (hodnocení, recenze)

dannyd14

Saw néní špatná série ! Žádný z dílů nebyl nikdy podprúměrem a to ze série dělá kvalitu ! MŮJ NÁZOR

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

Martin741

Těžko to může jít ve šlépějích Saw, když i poslední díl téhle série stál víc než poslední čtyři Wrong turny dohromady. .-) Mě se Saw znechutil někdy po trojce tušim, no kvalitativně je to prostě nesrovnatelně někde jinde.

na příspěvěk reagoval Martin741

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Celkem se bavim jak každej dlouho hororovou sérii přirovnává k SAW. Kdyby to byla první série na hodně dílů. Ale není ani zdaleka první, ani nejdelší - Halloween 8 dílů + remake a jeho sequel. 10 filmů. Pátek 13. 10 dílů + crossover a remake. 12 filmů. Noční můra v Elm street 7 dílů + remake. 8 filmů. Nehledě na to že zrovna tahle série má se SAW společnej pouze počet sequelů. Tim veškerá podobnost končí. Ale holt dneska je v módě aby někdo řekl totální pitomost a všichni jako stádo to opakovali po něm.

na příspěvěk reagoval jarkolar, dannyd14

sir-dave

sir-dave (hodnocení, recenze)

Sedmička pravděpodobně bude zase :-) http://www.imdb.com/title/tt4030734/?ref_=nv_sr_6

Jak to je teda s časovou linii a historii Wrong Turn? Začalo to 4. dílem. 

- Mutanti se narodili v lesích. V r. 1926 byli pozavíraní do Hobb Springs sanatoria. 

Tam došlo k převratu a vedli to tam sami..

- V 6. díle to tam už vede ten sourozenecký pár a následně ten přeživší..

1,2,3,5 už jsou mutanti v lesích, takže v tom sanatoriu muselo něco neklapnout a odešli..

na příspěvěk reagoval dannyd14

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

dominikciz

keby sa opat objavili sympatak Desmond Harrington a sexica Eliza Dushku /mylujem ju, no/ tak by som si to opat pozrel. Stahovat to ale nemienim, staci mi, ked to pojde v telke.

dominikciz

dominikciz (hodnocení, recenze)

Mohli by si dovolit aspoň pár dobrých herců jako z prvního dílu, kde hráli nějaké známé tváře :) To by se lidem více i líbilo :D

na příspěvěk reagoval Martin741

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

SeBig

Za chviku to bude obrovska korporacia, v patke bol Doug Bradley, teraz tito "hotelari" a v 7-cke budu nadriadeni davat prikazy z dialky :-DD

SeBig

SeBig (hodnocení, recenze)

dannyd14

mě by zajimalo, jak se vždycky jako s někým domluví, když v každým díle zabijou každého na potkání, tak jakto že v dalším vždycky s někým spolupracují :D 

na příspěvěk reagoval dannyd14

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

Neviem či sa 6.snažili upratať napáchané škody po Wrong Turn 5.To by museli byť všetci od štábu kúzelníkmi a nám konzumentom vymyť mozgy,aby toto nadalej fungovalo medzi divákmi.

Je na čase z tohto spraviť parodiu ako sa zvykne natáčať alebo už aj táto časť je sama o sebe komická?

A znova si nechali zadné dvierka otvorené,aby mohli ísť s číslami vyššie..Šlakmatrafí!!!

na příspěvěk reagoval Martin741

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

a blbost, ze ti kanibali ani neutocili na ludi, ale nechali si rozkaovat od nich, to potapa seriu hlbsie nez sa da

na příspěvěk reagoval SeBig

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

najlepsie,jak dosla o nohy a on ju na konci sukal, potom koniec filmu :DD

Khumbac

Khumbac (hodnocení, recenze)

Pozor pozor hlášení! "Ten kdo si váží svého času, ať už hororář či ne, tento film nepouštět." Konec hlášení!

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

Vypnul sem ve chvíli, kdy první oběti prošel šíp tvářemi...pardon, ale tak špatný CGI dělá snad jen Asylum...doslova to plavalo mimo scénu. Nedbám na efekty, ale radši než tragický, tak žádný. Dokazuje to, že ten film je amatérská levná sračka...to sem si protrpěl u předchozích dílů a znovu už nehodlám.

SeBig

SeBig (hodnocení, recenze)

Martin741

Jestli se ti nelíbila už  3 a 4, tak s dalšími díly neztrácej čas a mrkni na něco co tě bude bavit, ta 6 je rozhodně ztráta času. 

SeBig

SeBig (hodnocení, recenze)

Tak musím říct, že tento díl mě hodně zklamal.. jen čekám kdy se ty stvůry dostanou do LA a začnou vraždit v ghettu. 

na příspěvěk reagoval Martin741

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

dannyd14

sadelnik by si sadol na jedneho zaporaka, a pre dotycneho by to znamenalo takmer istu smrt alebo dozivotne fyzicke poskodenie

Reklama

Reklama