Reklama

Reklama

Thor: Ragnarok

  • USA Thor: Ragnarok (více)
Trailer 4

Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci z řad Avengers - neuvěřitelnému Hulkovi. (Falcon)

(více)

Diskuze

ArsenalEagle

ArsenalEagle (hodnocení, recenze)

Dragovit

Avatar ti jako kvalitní mimozemský svět nestačí? :-)

Pokud to vezmeš kolem a kolem, Marvel Universe se skládá z několika světů, které jsou vzájemně (zatím úzce) propojeny. Bohužel jsem dokázal přečíst pouze 2 věty z tvého zdánlivě odborného, leč přiznám se velmi nudného, vyčerpávajícího a subjektivního výplodu, který vydáváš za svůj názor. Bohužel to není tvůj názor, pouze citace Psychora. Nejsi ty vlastně jeho alter ego? Někdy mezi vámi mimotaury není žádný rozdíl. Volám po vyšetření duál účtů :D

na příspěvěk reagoval Dragovit

Hedy

Hedy (hodnocení, recenze)

Dragovit

Každému se líbí něco jiného a každý je schopen u díla říct že je to sračka když mu to jako sračka připadá. Nelíbí se ti to a souhlasíš s lidmi kterým se to také nelíbí. Nevidím důvod proč nerespektovat tvůj názor. Ale tvůj problém je že o daném filmu mluvíš jako kdyby všichni měli špatný vkus nebo byli nějak vadní. Tak to bohužel není. Je vidět že tvůj jednobuněčný organismus není schopen pochopit že každý má názor jiný.

Uživatel Hedy smazal svůj příspěvek.

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Haha, to by jsme mohli ožralí zpívat někde u silnice, jeden z nás by mohl do rytmu tlouct tyčí do popelnice a ty bys mohl mít opřenou o sebe ceduli s nápisem, že konec je už blízko. Jinak ta píseň mě moc nezaujala. :))

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Nebuďte zabedněnci a zamyslete se alespoň nad tím, možná mi posléze sami dáte za pravdu. V dnešní době digitálních vymožeností by mohli filmaři natáčet kvalitní a velkolepá díla. Mohli by tvořit například špičkové science-fiction na vysoké úrovni, kde by zobrazovaly různé mimozemské světy, rozmanité vesmírné civilizace, alternativní výklady budoucnosti atd., jsou to stovky různých možností, které by mohli vizionářské a nápaditější než Strážci Galaxie nebo Star Trek, jenom to chce zapnout fantazii a vrhnout se do toho s odvahou. Bohužel, filmaři (sbad z vlastní neschopnosti nebo pohodlnosti?) řekli jasné NE, budeme radši reprodukovat ujeté zastaralé příběhy komiksů z předchozích dekád podle léta ověřených unylých šablon typu "hrdina-spasitel zachraňuje svět", kde tohle všechno bude jenom naznačeno jen v kulisách, byť barevně a digitálně podmanivých, přesto jen v kulisách. Uplynulo několik let od Cameronova Avataru, u kterého sice měli určité kruhy své výhrady, přesto nadmíru odvážného projektu, a kolik podobně odvážných filmů za tu dobu vzniklo? Jeden nebo dva alespoň? Hlavně že vzniká rok co rok hafo zfilmovaného komiksového bordelu, fakticky nicneříkajícího, protože je to pořád nějaký hrdina-spasitel bojující proti zlu a tak pořád dokola. Napříč jednotlivými filmy sice je naznačena nějaká dějová linka (včetně bordelizujících návratů do minulosti apod.), přesto je nutné si položit otázku, zda někdo v budoucnu bude mít sílu a chuť všechny ty filmy pohromadě shlédnout. Tahle mánie jednou skončí a nové mladé generace se vám na to vyserou. Bude to kompletně zavrhnuto, to protože filmaři rezignovali nad tvorbou kvalitních science-fiction děl. Moudří a prozíraví jedinci, kteří hledí dál do budoucnosti, jako třeba znalec v žánru horor mistr Psychor, vždy pochopitelně dává těmto dílům odpad. Máme mu to mít snad za zlé? :D Je to pozoruhodný člověk, který předem dokáže vytušit kvalitu a hodnotu filmového díla. Stačí mu jen letmý pohled a je mu zcela jasné, jak se věci mají, svou hrdě vztyčenou pravicí se bez zaváhání pevně chopí počítačové myši a plynule myšítkem na monitoru najede na odpad, protože ví zcela moc dobře, co dělá. Jako uznávaný filmový znalec musí být nemilosrdný, musí vědět a přesně zvážit všechny okolnosti, proč dát odpad, nebo proč nazvat dílo sračkou. Nebojme se proto nazývat věci pravými jmény. Sračka zůstane sračkou. To je asi tak vše, co jsem měl na srdci. Děkuji za pozornost vám všem! ;))

na příspěvěk reagoval Zek, Yoshitsune, Yoshitsune, Hedy, ArsenalEagle, Methew

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Dragovit

Teba by mohlo auto zraziť na ulici. Hneď by bol svet krajší :-)

Pravidlo č.1 - neleziem do filmov ktoré ma nezaujímajú. Horor ani nie je filmový žáner.

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Už je tady zase ta zprzněná severská mytopatologie, sotva jsem na to hrábl a už na mě vyskočil pegas, Hulk a mimozemšťani, Jeff Goldblum co vypadá jako elf, a další herci, u kterých mi připadá, že jsou jediným plusem na tomto Xtém veledíle, a snad je jich i škoda, protože zazáří jednou jedinkrát v kině a druhý den už si na ně nikdo nevzpomene, stejně jako na film samotný, který nebude mít hlavu ani patu, jenom hromadu digitální vaty, které by znalec v žánru horor mistr Psychor mohl opět dát zasloužený odpad! Howgh! A kdo bude zlořečit mému komentáři, ten nechť chcípne na lepru.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, tomas.malo

Uživatel Dragovit smazal svůj příspěvek.

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

inak ľudia kto z vás si všimol busty Betu Ray Billa a Man-Thinga na tom monumente zo začiatku traileru ...bolo by fajn ich mať v MCU ..obzvlášť Man-Thing dosť zaujímavá postava a po tom mizernom sólo filme by si zaslúžil napraviť reputáciu

na příspěvěk reagoval Nevka, Prometheus69

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

100 min je podľa mňa málo ..tiež neni dobre to natiahnuť na tri hodiny (teda pokiaľ to film vyslovene nepotrebuje viz. A3:IW) ale aj tak, už tento film má v  sebe dosť zajímavých elementov a bojím sa, že to bude taká rýchlokvaška v ktorej sa polovica vecí len načrtne a ďalšia sa nevysvetlí

na příspěvěk reagoval Nevka

Související novinky

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

24.11.2022

Od té doby, co bylo Chrisu Hemsworthovi (Thor, Vyproštění) v dokumentárním seriálu Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem na Disney+ naznačeno, že má předpoklady k vážné formě Alzheimerovy choroby,… (více)

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

17.07.2022

Uběhl první týden od uvedení novinky Marvelu Thor: Láska jako hrom, což znamená zhodnocování jeho trvanlivosti u publika. A to není vůbec jednoznačné. Lord (tedy bůh) hromu za první víkend… (více)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (více)

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

17.01.2020

Zpráva, která nejspíš nikoho, kdo sleduje dění okolo Lucasfilmu, Star Wars i režiséra Taiki Waititiho, nepřekvapí. Disney teď totiž talentovanému filmaři nabídlo možnost natočit si vlastní Star Wars… (více)

Reklama

Reklama