Reklama

Reklama

Dům milosrdných sester

  • Česko Sesterstvo smrti (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobu vysokoškolských radovánek nepokazí ani nerudná a zapšklá správcová na kolejích. Navíc parta studentek je také pěkně pomstychtivá. Jenže když při nevinném žertíku tuto správcovou jedna z dívek omylem zastřelí, přestává legrace. Vystrašená děvčata tělo staré ženy ukryjí a doufají, že se po ní nikdo nebude shánět. Vždyť to byla samotářská osamělá žena. Jenže co když nebyla tak zcela osamělá? Jaké skrývá tajemství pokoj v podkroví domu? Co se plíží po chodbách? A zatím co na parádní party se domem otřásá hudba, dívky jedna po druhé mizí. (IFA movie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Poviem to hneď na rovinu ako som sa zoznámil z tými mladými pipkami,keby ich nezabil vrah asi by som to musel urobiť ja.Príbeh nie je výnimočný,takýchto podobne ladených filmov je veľa.Originalita vôbec žiadna.Vraždy asi dve boli slušné ale ostatné boli mimo záber a z gore efektami sa tiež šetrilo. Veľmi nezmyselné spracovanie.Jeden z veľmi slabých slasherov,lebo ani tá koncová pointa ma neuspokojila. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Nepříliš dobrý horor. Dialogy občas šustí papírem a většina holek neumí moc hrát. Když se pak rozjede finální večírek, je film občas vtipný... ale spíš ne záměrně. Dá se na to koukat, ale i v rámci starších hororů průměr. Trochu strašidelné to začne být až v posledních minutách. (5/10) ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

První půlka osmdesátých let vyvražďovačkám hodně přála, jak po finanční, tak po kvalitativní stránce. House on Sorority Row je toho zdárným příkladem. Snímku nechybí poměrně chytrý scénář, sympatické bábovky čekající na popravu a tajemný vrah, jehož identita je odkryta v parádně gradujícím finále. Zabiják se docela činí a mezi jeho nejpůsobivější kousky patří hlava v záchodě. Nezaclání tu žádné mobily ani počítače, zkrátka naháněčka hezky po staru, jak to správný hororový fanda nejvíc ocení. Další z řady výborných slasherů (vzpomeňme například Black Christmas nebo Vrah Rosemary), který se překvapivě neproměnil v seriál. Což je nakonec vlastně dobře. A jeho oficiální remake z roku 2009 se silně nepovedl. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Slasher se vším všudy, jak je u tohoto žánru zvykem. Škoda jen, že mordy byly slabé a gore nedotažené do patřičné úrovně, jak by se u takovéhoto druhu filmu patřilo. Vražedná zbraň byla nevšední - výletní hůlka - a to by se slušelo na pořádný masakr. Hudbu dělal klasik Re-animátorské trilogie - Richard Band. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak vraždí ta utopená baba, nebo ne? A je vůbec utopená? Ve skrze průměrný slasher, co nenadchne, ani neurazí. Prostě klasická osmdesátka s pěkným prostředím rozlehlého domu, slušnou kamerou, dobovou muzikou a spoustou dívek. Ty se ovšem neodhalují tak moc, jak bývalo v podobných filmech 80.let běžné. Také gore je spíše v náznacích, což by snad nevadilo, kdyby alespoň atmosféra mrazila od začátku až do konce. V jisté chvíli jsem si vzpomněl na zábavnějšího Kašpárka zabijáka... Na jedno podívání dostačující. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (21)

  • Rotpočet filmu byl 425 000 dolarů. (Chatterer)
  • Natáčelo se v Baltimoru v Marylandu. (Chatterer)
  • Film je známý pod jmény House of Evil a Seven Sisters. (Chatterer)

Reklama

Reklama