Reklama

Reklama

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

  • USA Doctor Strange in the Multiverse of Madness (více)
Trailer 3

Ve snímku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství filmový svět studia Marvel otvírá brány do paralelních světů a dává do nich nahlédnout jako nikdy předtím. Vydejte se do neznáma s Doctorem Strangem, který za pomoci starých známých a nových spojenců vstupuje do šílených a nebezpečných paralelních světů mnohovesmíru, aby se utkal se záhadným soupeřem. (Falcon)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

W.Dow

Kang Dobyvatel je svým způsobem pán času, prostoru i reality, jeho potřeba zasáhnout do děje, se odvíjí od toho co považuje za hrozbu. Ale co pro tebe hrozba, když dokáže ovládat čas, prostor a realitu ? Co je pro tebe hrozba, když máš jedno z nejvýších IQ ? Co je pro tebe hrozba, když dokážeš zastavit armády jednou ze svých technologicky vyspělých zbraní ? Vždyť Kang ani nevstává ze svého křesla, když něco řeší. 

na příspěvěk reagoval W.Dow, Odurko

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ESNYR

Podívej parazite, já vím že si nabyl dojmu že jsi všemohoucí a běda tomu kdo ti zkřízí cestu, ale si jenom otravný retard, který si občas vyleje svoje ztrápené srdíčko, rasistickým příspěvkem, tu k Ukrajincům, tu zase k Arabům, atd, atd. Ale všechno co doposud byl v těchto filmech a seriálech, vychází z něčeho a v tomhle případě z komiksů, které vycházeli, sou tu různé úrovně záporáků a hrdinů, kteří řeší v různých odvětvích ony problémy a do toho všeho mají i svůj osobní život. A jelikož Kang je záporák galaktické úrovně, tak jeho příchod neni hned. Ale, ale je to má chyba že se tobě, snažím cokoliv vysvětlit, jelikož ty nejsi schopen pochopit nic mimo svoji sféru. 

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

ESNYR

Souhlas, neustále se všude píše jak ta postava se objeví, jak ta je důležitá, co a ono, jenže ve výsledku mi přijde že zatím se spousta jablek nanejvýš nakousla ale koláč z nich v nedohlednu. Opravdu nic zatím nenasvědčuje tomu, že by Kang byl něco jiného než problém Lokiho v druhé sezoně jeho seriálu, stejně tak celé to s Wandou bylo zameteno pod koberec, kde prostě řekli má zlou knížečku, honí se za dětmi ze snu ale to je vše, celý ten vývoj co si prošla v seriálu, kde vlastně pochopila že se zachovala spatně a udělala krok v před, se naprosto ignoruje stejně jako bílej Vision. Prostě zatím se nemůžu zbavit pocitu, že se víc spoléhá na fanservis než že by skutečně někam směřovali. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Já si na rozdíl od několika lidí nehraju na experta který jasně ví co bude dál a jak všechno vede k takové a takové události aby se totálně už asi po páté ztrapnily tím že jsou vedle.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ach jo, tihle experti, všechno ví, všechno znají, všude byli, všemu rozumí nejlépe a ve výsledku, sou to retardi. 

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Tvrdit (už asi u třetího filmu a u druhého seriálu) že bude důležitý Kang mi přijde úplně mimo, protože kromě Lokiho prostě nikde není a ani nám nikdo nenaznačuje žádnou hrozbu - už asi 5 filmů nikdo neřeší žádnou hrozbu. Přijde mi že s Kangem měly nějaký plán ale pak to zahodily protože si s ním prostě neví rady. 
Vypadá to tak že na té nástěnce co mají v kanceláři jim popadalo pár konceptů, zpřetrhalo pár provázků kterýma to bylo propojené a oni teď netuší kde co bylo a co k čemu vedlo a nemají tušení jak to dát zpátky tak aby to začalo zase do sebe zapadat.

To samé Galctus a Mefisto. Všichni pořád rozumují jak je jasných asi 48 náznaků na tyhle postavy a nikdo je nikde ani nezmínil natož aby hrály nějakou důležitou roli v příštích tak 8 filmech.

na příspěvěk reagoval W.Dow, Ratemus

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Kincl

nebo s Kangem, Galactusem, Mefistem, sou to scie puberťáci a nebo osmnáctiletí, ale jejich protivníci sou elitního rázu. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dragon94

Je pravda že jak Marvel filmy, tak i seriály, mají jedno společné a to že klasicky (lehké klišé) ukončují své příběhy, někdy to funguje a někdy ne. Ale já osobně, sem si u začátcích Moon Knighta, říkal fajn dostanu kalsický Marvel seriál a dostal sem né úplně klasický, jak říkám ano šestá epizody Marvel a však předchozí epizody, dobrodružně laděné a nebo psycholické drama, které tě bodne do žeber a nechá tě krvácet. A to nemluvím o Ethanu Hawkovi, který byl prostě lu..xu..sní

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Jakože budou YoungAvengers ve věku třeba Ms. Marvel? S kým budou bojovat s nějakou postavou, kterou šikanují u nich na škole? :D 

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Yoshitsune

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

rollman1

Tohle dělají odjakživa, m pocit že to začalo u AoU kdy byly asi čtyři trailery a desítky spotů...taky na to seru, dám jeden dva trailery a konec

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Ratemus

No Ant-man ukáže no. Tam bude stežejní první Trailer a já si odpřísáhl, že už nekoukám na žádné Proma nic. U strange to úplně posrali. První Teaser a šmitec.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Antman má být opravdu nějak důležitý a asi největší film série...tak objeví se Kang a šíří se zprávy že Lang údajně zemře...taky se zde prý nějak začnou dávat dohromady Young avengers.taky mě zajímá zda nějak budou dál rešit tu ukradenou crossovu firmuly z prvního dílu.

na příspěvěk reagoval rollman1

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

dragon94

Jop, taky doufám, že je vše ńaplánované, ale jak Feige sám říkál, hodně věcí se mění za pochodu při natáčení, takže kdo ví no. Daredevil je nejvíc pecka a Peacemaker, to je námrd jak svína :D

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Byl slušný, ale v mém pohledu docela pohřbil ten potenciál jaký vybudovali předchozí epizody. Ale to je tak nějak zatím úděl všech MCU seriálů. Bojí se být něco víc než jen doplňkem k filmům. Mám z nich takový lehce neplnohodnotný pocit. Moon Knight a WandaVision jsou vyjimky. Ale třeba takový Peacemaker nebo Daredevil jsou úplně jiná liga.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

rollman1

No jasně. :D Ani u Thora se nedá čekat žádná velká návaznost. :D Doufám, že alespoň jeden film v této fázy to tak nějak alespoň částečně propojí dohromady, ale nevím nevím. Už zbývá jen Thor, Black Panther bez Black Panthera, Ant-Man (Ten by prý měl být důležitý), Strážci Galaxie 3 (Ti budou spíše o uzavření příběhu strážců), Marvels a Fantastická 4.. Docela se obávám, aby to všechno nebyli spíše samostatné projekty bez nějaké větší návaznosti. To by byl podle mě tah, který by se Faigemu fakt nevyplatil. Chápu, že se asi snaží, aby ty filmy byli i pro nové publikum, které Infinity ságu nezná, ale dost tím naštve fanoušky, kteří naopak milují tu provázanost.

na příspěvěk reagoval rollman1

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

dragon94

Black Widow aspoň donesla Yelenu a převedla ji pak po Endgame, což je super. Každopádně nevím co čekat od dalších filmů i serialů. Nejméně mě láká Ms. Marvel, ale mrknu, že jo :D

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

rollman1

Na mně to působilo celkovým dojmem, z Londýna do Egypta, tam nějaké nahánečky, pak přesouvání noční oblohy, hledání v pyramidě a Taweret to završila. 

na příspěvěk reagoval rollman1

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

dragon94

Jako spíše souhlasím. Já musím uznat, že mě to bavilo u napodruhé, ale jak říkáš nebo píšeš :D, tak je to opravdu nejméně důležitý film v rámci po Endgame fáze. Hodně se těším na Thora, ale ten zas ukáže úplně něco jiného :D

na příspěvěk reagoval dragon94, dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

rollman1

Jakože mám z toho stejný pocit. Zatím ty projekty nejsou skoro vůbec propojené a zároveň všechny představují neustále nové a nové postavy. Opravdu jsem čekal, že Strange na tom něco změní. Že to fakt bude ten nejzásadnější film, který vše změní.. Že třeba trailer na Thora jsme ještě neviděli (teď už jo, ale výrazně později než u zbytku filmů), protože se ve Stramgovi stane něco zásadního.

A nakonec je z toho jeden z nejméně zásadních filmů z celého MCU. Navíc díky stylu 80. hororu.. i hrozně jednoduchý a pitomoučký, s příšerně plochými postavami, u kterých nedojde k žádnému vývoji.

Myslím, že se jedná o první MCU film od dob Incredible Hulka, který naprosto bez problému a s radostí při opětovném shlédnutí MCU přeskočím.

na příspěvěk reagoval rollman1

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

janoo8

Pravda, to mi asi došlo, když Strange bojoval s tou chobotnicí a lidi jen koukali a jééé, to je nádhera :D

Související novinky

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Reklama

Reklama