Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (685)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Prvního Ant-Mana sem viděl, doslova na poslední chvíli, pak sem toho litoval, jelikož je to velice vydařená Marvelovka. Druhý díl, si drží svoji kvalitu na vysoké úrovni, Michael Peña a jeho parta je asi stejně nebezpečná, jako Thorova Velká trojka, člověk od nich nic nečeká a najednou od nich dostanete na prdel. I dvojku si Peña, občas krade pro sebe a jestli bude trojka, tak možná i dostane oblek. Ale dost legráce, je čas na legrácky, film má opět skvělý humor a přesto si dokáže zachovat svoji vážnou tvář. Akce neměla chybu, parádní bitka v hotelu, honička po San Francisku a týmovka proti Ghostovi, po akční stránce dobře odvedená práce. Co týče záporáku, již zmíněný Ghost má typickou motivaci, což o to, postava Darrena Crosse ji také měla, ale herec Corey Stoll, ji dokázal mnohem lépe a uvěřitelněji podat, tohle u Ghosta tak není, jeho motivaci sice chápu, ale jeho chování ne, bylo sobecké a bezohledné. Zatímco Walton Goggins, který má všude známé a vozí sebou chlápka, který má u sebe sérum pravdy.........tak prej to neni sérum pravdy, ale mně to přišlo jako sérum pravdy, ale prej neni, tak je asi tak milionkrát zajímavější a zábavnější. Ve výsledku, si nejsem ani jist, jestli Ghost či jeho schopnost bude jakkoliv k užitku při čtvrtých Avengers, za mně byl Ghost totálně zbytečná postava. Ostatní herci Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne a sociálně založený Asiat Randall Park, sou výborní. A nakonec rodinný grupáč, ten fakt neměl chybu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přestože jsem si to při sledování druhého Ant-Mana hned neuvědomil, tak se u Disneyho Marvelovek začíná rozmáhat smích a zábava všemi směry. Jen si to zrekapitulujme 3. Iron Man = legrace, 3. Thor = toho ani nešlo brát prakticky vážně. Strážci Galaxie tam se s humorem jaksi počítá zcela automaticky a teď zde máme mravenčí minisérii. Už jen mě připadá že jediný kdo jede ještě na vážnou akční notu je Cap America? Zatím mě to nevadí, ale vím určitě že časem budu mít zřejmě s těmito směšnými filmy trošku problém, kdežto Capitána budu přímo vyhledávat. V druhém Ant-Manovi nepřišel o život nikdo, i když závěr jsem jaksi nepobral. Čeká nás nějaká nepříjemná událost v Marvel Universu? Uvidíme příště ... PS: Paul Rudd už na mě působí sympatičtějším dojmem než tomu bylo minule. Třetí díl? Může být. 65% ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem lehce nadhodnotil, protože mi padla do noty, dvojku možná lehce podhodnotím, protože jsem se docela nudil. Tentokrát jsem měl pocit, že se na rodinnou podívanou tlačí až moc, fóry jsou až moc repetitivní a slabé a ty dvě slušné akční scény jsou na dvouhodinový film dost málo. Zároveň stále platí, že scénář nepřekvapí - vlastně mi celé to honění se za komponenty/laboratoří přišlo celkem nudné - a záporáci jsou nevýrazní. A Michelle Pffeifer se spíš ukáže, než že by něco zahrála, i Douglas je mdlý a tak opět boduje hlavně Peňa. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

No nečekal jsem nic jiného než akční zábavnou jízdu plnou humoru ala předchozí skvělý díl, který se mi moc líbil a musím říct, že jsem to dostal, ovšem v menším měřítku než bych očekával. Ano je to plné akce, humor tam je povedený, jelikož jsem se upřímně smál několikrát, což se mi u druhého Deadpoola nebo druhých Guardians nestalo a já už ted vím, že napodruhé se zasměju nejspíš znovu, je tam plno nových originálních nápadů a pěkných líbivých okamžiků…tak proč jsem mírně zklamaný. Jistě to není nejlepší Marvelovka, jistě to nepřekonalo prví díl a určitě jsou i lepší Marvelovky, ale jsou díky bohu i horší. Líbilo se mi to více než letošní druhý Deadpool a než Black Panther i když je to jiný žánr, ale bohužel mě to nedostalo do kolen tak jako první díl. Co se týká herců, tak musim říct, že Wasp je asi nejlepší bojovnice, sakra takhle bojuje snad jen Widow, opravdu skvělé bojové scény, Scott byl fajn, ta role mu neskutečně sedne a nikoho jiného si tam představit neumím, opravdu mám z něj dobrej pocit a baví mě a Hope je mu důstojným partákem, opravdu šlo poznat, že film není jen jeho ale i Wasp. Luis se svou partičkou si kradli veškerý prostor pro sebe, vždy mě pobavili stejně jako Randall, který toho agenta zahrál prostě výborně. A Douglas zahrál tak nějak klasicky výborně, ale prostě neposadili mě na prdel….Zdálo se mi, že film je prakticky bez padouchů, je tam Gogins, který hraje spíše takového ňoumu, zahrál to dobře, ale bohužel nevýrazně, zítra na něj zapomenu a nejspíš i na Ghost, která vlastně měla ke svému padoušství pádný logický důvod, ztvárněna byla dobře, to fázování bylo moc pěkně udělané, ale prostě nepřesvědčila mě, taková béčková zbytečná postava. Opravdu po skvělém Yellowjacketovi to zde s padouchy byla bída. Takže bud skvělé tři nebo horší čtyři. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Opět velmi vtipné. Často jsem si říkala, že ten Scott přece nemůže být takový mamlas, včetně těch jeho vězeňských kámošů, machrů přes počítače. Každopádně mě ty jejich kecy na úrovni absolventů prvních ročníků zvláštní školy bavily. Jako v každém podobném akčním filmu tak i tady, nás drží v napětí do poslední chvíle. I tady se najdou všechny možné komplikace, které do závěrečných chvil zabraňují dojít ke kýženému výsledku svého snažení. Co jde, tak se do sebe neustále zamotává, pořád se improvizuje, a to všechno doslova v letu. S mým doprovodem jsme po cestě domů vedli řeč s hlubokou myšlenkou ... byl na mě vznesen dotaz, zda Ant man a Wasp pomůžou v dalším díle Avangerům. Těžká otázka. Budeme doufat, že ano. I když nevím nevím, taky to se Scottem momentálně nevypadá nijak růžově. Ti co se nezvedli ze sedaček v kině hned při prvních titulcích ví ... ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • Jubilejný dvadsiaty celovečerný film Marvel Cinematic Universe. (Zdroj: ČSFD)
  • Po filmu Thor: Ragnarok (2017) se jedná teprve o druhý snímek z Marvel Cinematic Universe, jehož hlavní záporák byl ženského pohlaví. (NiWi)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama