Reklama

Reklama

Texaský masakr motorovou pilou

  • USA The Texas Chainsaw Massacre (více)
Trailer

Obsahy(1)

V srpnu 1973 objevila policie na farmě Thomase Hewitta zohavená těla 33 obětí, které bývalý zaměstnanec jatek zavraždil a rozřezal motorovou pilou. Pětice studentů, kteří toho léta jeli autem do Mexika, měla o cíli svého výletu jinou představu. Když cestou narazili na zkrvavenou dívku, která před jejich očima spáchala sebevraždu, rozhodli se zjistit, co se stalo, na vlastní pěst. Ale i oni se ocitli na Hewittově seznamu ulovených obětí. Jejich příběh poznal celý svět. Dostal jméno Texaský masakr motorovou pilou. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (649)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Videl som viac Texaských masakrov a tento sa mi páčil asi najviac. V porovnaní s predchádzajúcim masakrom v Texase, je to o niekoľko tried lepšie. Remaky nie sú práve najšťastnejšou skupinou filmov a preto musím tento len chváliť. Odsýpalo to svižne, je to zručne natočené a Leatherface je opäť v celej svojej "kráse". Nechýba tu surovosť a brutalita, v čom vynikali staré diely a pre ľudí, ktorí o pôvodnom TChM nikdy nepočuli, to môže byť slušná porcia "zábavy". ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Po třech dlouhých letech jsem se odvážil znovu podívat na tento mnoha horrorovými fanoušky proklínaný remake. A co? Změnil jsem radikálně hodnocení. Ten film je vážně dobrý a má i nepěkně nepříjemnou atmosféru a byl jsem skoro po celou stopáž znepokojen a vyveden z rovnováhy, což u horroru více než oceňuji, a to jsem si zhruba pamatoval, jak se bude děj vyvíjet. Škoda jen, že dobře budovaná atmosféra jde ke konci na procházku nebo spíše na úprk v klasicky nezáživné slasherové naháněčce. Právě v závěru měli autoři ještě více přitlačit na pilu jako v původním snímku. 14.2.2007 ()

Reklama

2Pac 

všechny recenze uživatele

Hollywood sa drzi "osvedcenej" koncepcie partie prsnatych chlapcov a svalnatych dievcat ;-) ktorych gniavi naky zakomplexovany typek.jednoducho klise. Na mna vsak tento filmik posobil dost hustou atmoferou a vcelku total -brutal-deadmetal krvavymi scenami... PS.Americania su "cool" uz sami o sebe, but americki vidlaci sa prekonavaju...;-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Steve Jablonsky: 1. Leather Face ,2. He's A Bad Man ,3. Erin And Kemper ,4. Hewitt House ,5. Driving With A Corpse ,6. Kemper Gets Whacked/Jedidiah ,7. Crawford Mill ,8. Interrogation ,9. Andy Loses A Leg ,10. You're So Dead ,11. Hook Me Up ,12. My Boy ,13. Morgan's Wild Ride/Van Attack ,14. Mercy Killings ,15. Prairie House ,16. Final Confrontation ,17. Can't Go Back ,18. Last Goodbye , ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tenhle horor má jednu vadu a to že je docela hustej a napínavej do tý doby než se poprvé objeví Leatherface. Od tý doby jen chrochtá a sprintuje s pilou a je tak ňák k smíchu. Dostala mě scéna: "když Jessica Biel (to nejlepší co film nabídne) zaběhne do ňáký kůlny a v ní je jedniný místo kde se jde schovat a Leatherface místo aby tam vešel tak obejde budovu a prorazí rukama zeď aby jí moh chytnout zezadu"!!!!!!!!!!!!!! Ach jo. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (45)

  • Když se skupina dovzí, že je šerif ve mlýně, tak se za ním rozjedou. Předtím se ale nikdo nezeptal na cestu. (Duoscop)

Související novinky

Conan je v haj*lu

Conan je v haj*lu

13.06.2009

Omluvte to přímočaré vyjádření osobních pocitů, ale slušněji už to napsat nedokážu (zvažoval jsem i mnohem ostřejší verze). Že se schyluje k natáčení nového filmu o barbaru Conanovi (spíš než o… (více)

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Ptačí zob

Ptačí zob

06.07.2006

Už jsme tu dlouho neměli remake. Těšíte se? Bude to maso. Ale co maso, přímo masochismus (diváků vůči sobě), sadismus (filmařů vůči divákům) a narcisismus (filmařů vůči nim samotným). Ale nebudeme to… (více)

Hollywoodské hobby? Prznit klasiky

Hollywoodské hobby? Prznit klasiky

02.06.2006

Filmaři v Hollywoodu se nejspíš rozhodli plýtvat všemi možnými zdroji na většinou nepotřebné a obvykle nepříliš kvalitní remaky. Ostatně co fungovalo už jednou (dvakrát atd.), bude fungovat o… (více)

Reklama

Reklama