Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Stocki 

všechny recenze uživatele

Kdo touží vidět něco ECHT speciálního, tak přímo pro Vás si pan Henkel vycucal z prstu, který byl pravděpodobně hodně hluboko v temnotě tento FILM. Tento "masakr" by se dal jedním slovem nazvat také jako zhanobení. Jak jinak si vysvětlit, že "kožeňák" zde vystupuje jako takové nanicdílo a budižkničemu, že i hajnej vod Trautenberka měl větší koule. V celé famílii se to hemží sympatickými bytostmi, ale proč někdo v zápalu boje napíše do scenáře, že "kožeňáček" zde bude vystupovat jako zženštilý mullet lakující si nehty, který se právě chystá na vystoupení jako transvestita v klubu Modrá ústřice. Tok myšlenek (kokainu) pana Henkela při psaní tohoto díla musel být enormní. Bezesporu nejhorší díl celé série, který neměl nikdy vzniknout. ()

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně udělali z Leatherface transku. Kterýho vola mohlo něco takového napadnout. Všechny známé hororové série mají nějaký ten nepovedený díl, dokonce i velmi špatný, ale Kim Henkel dokázal udělat z této hororové klasiky něco totálně odporného a zároveň znevážil práci všech předchozích tvůrců. Za tenhle film bych Henkelovi přál, aby se dostal Leatherfaceovi na stůl. Věřím tomu, že Zellweger a McConaughey se nyní stydí, že se něčemu takovému propůjčili. ()

Reklama

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Videl som aj horšie filmy, ako bol tento. Pravdu povediac, keď som ho videl prvý krát, dosť sa mi páčil. Doteraz som však nepochopil dve veci: 1/Kto bol ten nechutný chlap v limuzíne? 2/Kto bola tá žena na konci v nemocnici? Asi som divný, ale naozaj to nechápem. Myslím, že celý film stojí v podstate na hercoch v hlavných úlohách, ale predovšetkým na výbornom Matthewovi McConaugheyovi, ktorý už vtedy dokázal, že má skvelý potenciál. Škoda, že neskôr nedostal viac takýchto záporných úloh. ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je skutečný masakr. Celej film jsem nahlas trpěla ať už kvůli absolutní demenci všech postav ve filmu, vyprcanýmu ději nebo tomu co se stalo s Leatherfacem. Když se objevil načančanej se šminkama v krásných šatech tak jsem to nevydržela a potupně vrhla. To jsem nevěděla že vrchol teprve přijde. Souboj o dálkovej ovladač mezi mužem a ženou asi zažil každej kdo má svou drahou polovičku. Souboj o dálkovej ovladač , kterej ovládá robotickou hnátu to už je jiný kafe. Ano opravdu se v tomto filmu porve Renééé a Matthew o ovladač ovládající jeho hnátu. Chápete to?? V Texaském masakru, kde je Leatherface transka jako hrom je vrcholovou scénou bitka o ovladač. Po filmu jsem se schoulila v koutě a hystericky brečela dokud po mně Alík nehodil čokoládu. PS : Varoval mě, že je to blbost...že já kráva nevěřila... ()

mis-ko odpad!

všechny recenze uživatele

"Kim Henkel je notorický břídil, který svuj film nejdřív důkladně zpacká a pak ho ještě vypustí do světa. Tentokrát se mu do rukou dostal námět vskutku klasický, uvízl však na púlcestě mezi brakem a hnojem. Kim Henkel není expert svého oboru a přesto zná stovky způsobů jak natočit film tak, aby diváci co nejvíc trpěli." ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)
  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)
  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)

Reklama

Reklama