Reklama

Reklama

Do tábora v poušti, kde armáda provádí likvidační práce, přijíždí jednotka Národní gardy. Tábor však je opuštěný a vojáci vyrážejí na záchrannou výpravu. Netuší ovšem, že jejich protivníky jsou degenerovaní kanibalové, kteří mají hlad a chuť na ženy...  Wes Craven, autor hororové klasiky Hory mají oči z roku 1977, se jako spoluproducent podílel na stejnojmenném remakeu (2006), po němž následovalo toto pokračování, kde se též podílel na scénáři. Do tábora u opuštěného dolu v poušti Nového Mexika, kde armáda provádí likvidační práce, přijíždí jednotka Národní gardy. Tábor však je opuštěný, vojáci zahlédnou jen světelný signál na vysoké skále. Gardisté vyrážejí na záchrannou výpravu, netuší ovšem, že jejich protivníky jsou degenerovaní kanibalové, kteří mají nejen hlad, ale také by se rádi rozmnožili. Dvě ženy v jednotce jsou pro ně tudíž obzvlášť lákavýmn soustem. Boj o přežití se přiostřuje... V režii Martina Weisze hrají Michael McMillian, Jacob Vargas, Jessica Stroupová, Daniella Alonsoová ad. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Lenina666

Lenina666 (hodnocení, recenze)

Marceloo

Mě by to taky nevadilo, ráda bych se podívala na další díl...ale pochybuji, že vznikne. Divím se celkem nízkému hodnocení...Mě to přišlo stejně dobré jako jednička.

warner

warner (hodnocení, recenze)

Michael Bailey Smith je v galerii uveden jako "chameleon"(Derek Mears) ale ve filmu hraje jeho "tatíka" (Papa Hades) :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

dobrý díl ale vojáci byly ještě slabší než ty lidi v tom první dílu v minulém byl a ten chlap silnější než půlka čety v tomhle dílu a pes byl silnější než ta druhá půlka čety ale dobrý díl od jedničky nestratilo nic co má dobrý krvák mět

na příspěvěk reagoval pravdovravny

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

InaSe

InaSe (hodnocení, recenze)

tak tohle je už opravdu hnusné, to už není ta legrace jako v jedničce.

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

jasně, vystupuje tady asi ta nejneschopnější jednotka vojáků v dějinách filmu, ale já to mám stejně radši než jedničku. jsou tady lepší mutanti a je jich víc, jsou tady dobrý buchty (ta blondýna) a odehrává se to v dobrým prostředí. vzledem k tomu, že v tomhle žánru lze jen těžko něco novýho vymyslet, tak mi tyhle pozitiva stačí. v jedničce je jen jedna scéna, která je lepší než cokoli z dvojky, a to dva mutanti v přívěsu.

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Podle mě až neuvěřitelně velké množství nelogičností, hlavně co se týče těch vojáků. Podle mě nejneuvěřitelnější skupina vojáků co jsem kdy viděl. Ženský i chlapi dohromady, mobily u sebe, vojcl s dlouhými vlasy (!!!) atd. a navíc všichni stejně vymaštění. Prostě hodně velkej průser.

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Proč wždycky po prwnim díle,kterej je úspěšnej,natočeji takowou krawinu,jako bylo tohle ?..Naprosto nechápu..

Evourek

Evourek (hodnocení, recenze)

nevíte někdo co je to za skladbu u toho prvního traileru? Mám pocit že ta ukázka je na tom filmu to nejlepší

Rodriguez8

Rodriguez8 (hodnocení, recenze)

Prosim?coto ma bejt za elitní jednotku vojkaků..co si jen tam polozej zbran a dou se vychcat....zenska se de zase vychcat asi 10 metru od skupiny presto ze vi...ze mutanti dou po nich.....

Sevee

Sevee (hodnocení, recenze)

Tohle je hovadina první třídy. Elitní jednotka vojáků alias parta pionýrů, kteří se chovají jako malé děti. Kdybych byl velitel, tak s takto vycvičenou jednotkou bych nešel ani do krámu pro sušenky. Je tam tolik nelogických rozhodnutí, že to je opravdu k nevíře. Oni ví, že se všude pohybují bestie a oni vyšlou jednoho vojáka zpět pro pomoc. Nebo někdo si odloží zbraň, otočí se a pak se strašně diví, kde je. Nebo, jak tam šla ženská na malou, úplně bez krytí. V téhle situaci jde přeci stud stranou a navíc mohla říc, své kolegyni, aby ji kryla záda. Prostě takových kixů je plný film. CELÉ TO JE JEDNA VELKÁ FUŠEŘINA

Carolline

Carolline (hodnocení, recenze)

Tak... po shlednutí prvního dílu jsem se sice měla obavy koukat na pokračování ( co když usnu? nastavovat si budík? :p), ale nakonec jsem se odhodlala... Oproti jedničce, kde jsem opravdu myslela že ten film vypnu, a každých pět minut jsem koukla na hodinky jestli náhodou už nebude konec tak jsem od dvojky jsem se občas i bavila. Akce začla hnedka od začátku, nemuselo se na ní čekat půl filmu, a občas i té krve bylo přiměřeně (naopak u jedničky bylo jen hodně krve). Dvě hvězdy jsou celkem i zasloužené.

dEagle

dEagle (hodnocení, recenze)

kravina, jednička byla celkem dobrá, ale tohle nemělo nikdy přijít na plátno kina!!

Kienast

Kienast (hodnocení, recenze)

Abych pravdu řekl.......myslel sem že to bude horší....ale v nešní době prostě průměr.

DemonSVK

DemonSVK (hodnocení, recenze)

Od Hills Have Eyes 2 som ocakaval horrorovu atmosferu, avsak pri pozerani filmu som casto krutil hlavou nad inteligenciou americkej "vojenskej" jednotky. Je naozaj nenormalne ked som odhadol kazdu "hrozostrasnu" scenu ... Umele pokracovanie, ktore ma za ulohu "odlahcit" penazenku divakov, ktori vyjdu z kin s nechapavymi pohladmi.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Tak tento film jednoznačne stojí za zhliadnutie vďaka tým neschopným vojakom. A k neuvereniu je aj fakt že to proste ide do kín.

Kečo

Kečo (hodnocení, recenze)

Jednotka bola lepsia, toto bola len cista vyvrazdovacka, ale bolo to dobreeee

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Náhodou, celkem dobrý. Je to o něco slabší jak jednička, ale pořád dost dobrý.

Reklama

Reklama