Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (350)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Při vší úctě k sympaťákovi Henry Rollinsovi mne trojka bavila o něco víc než její předchůdce. Už začátek "nahoře bez" nemá chybu a následná lovecká scéna snadno přebije rozpůlenou blondýnu ze dvojky. Pak přicházejí na scénu vězni a jejich strážci - škoda že originální dějový prvek je v podstatě pohřben nebetyčně dementním chováním snad všech postav, ale pokud divák vypne mozek a nehledí na nějakou logiku či racionalitu jednání, jistě si skvěle užije vynalézavé způsoby usmrcení téměř každého, kdo se v příběhu objeví :-). Konec je možná zbytečně natahovaný a přepálený, ale suma sumárum - v rámci žánru patří celá série "Pach krve" k docela povedeným kouskům. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Sme uprostred lesa, kto by nás sledoval?“ – „Úchylný bendžista?“ Ak sa vám prvý diel nepáčil, potom neviem. Ak páčil, no zhrozila vás príšerná dvojka, vedzte, že trojka je o čosi lepšia. Ale fakt len o čosi, na 40% v mojich očiach nestačí. V prvom rade mi zápletka o väzňoch na úteku pripadala aspoň o štipku znesiteľnejšia, ako dvojková trápna reality šou. Takisto herci sa mi páčili o čosi viac, atmosféra zvážnela, gore bolo menej samoúčelné a atmosféra sa o štipku viac vydarila. A taká je celá trojka, o štipku vydarenejšia, ako mizerná dvojka. Ale nesmrteľnosť ústredného zlosyna ku koncu už vyložene rozčuľuje, nevraviac o šokujúco hlúpej úplne poslednej scéne. To som skutočne nepochopil. Ale SKUTOČNE! ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Pach krve 3 je síce kravina ale rozhodne zabaví. Kvalitatívny prepad je tu opäť hmatateľný a s béčkových vôd sa to potopilo do céčkových, s Asylumom zrovnateľných, vôd. Už to nie je ten kvalitný Hixploitation avšak sledovať bandu väzňov ako a snažia ujsť pred policajtmi a zdegenerovanými buranmi a pritom majú na chrbtoch naložené ťažké tašky plné peňazí mi prišlo škodoradostne smiešne. Škoda tých nechutných CGI efektov. možno by som prihodil o jednu hviezdu viac, nebolo to úplne na zahodenie. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Kvalitou níže než díly předešlé, opět pár nelogičností, ale na to si hold člověk při koukání hororu musí zvyknout. Vraždy nebyly zas tak brutální, jako ve druhém dílu, což pro diváka je spíše dobře. Účast Tamera Hassana potěšila, dobře že vydržel až do konce, protože držel pomyslnou "kvalitu" a spád filmu. Některé vraždy jako rozčtvrcení chlapíka v úvodu, nebo sekera, která jednomu vězňovi vzala kus obličeje, byly sice na efekt, ale bylo dobře vidět, že je to počítačově udělané, takže trochu amatérské. Ale tak...až někdy za pár let si budu chtít dát všechny díly Pachografie, tak tento díl také nejspíš zkouknu. Což o čtvrtém pokračování říct nemohu. 55% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Moje ego mi brání dát plný počet, ačkoliv jsem byl hodně napjat a celkově se mi to líbilo. Víc než ty dva předchozí díly, a už jsem se trošku naučil se na toto dívat, už tolik ty oči nezakrývám :-) Přesto ovšem pár věcí lze vytknout, zejména pak nikterak oslnivé efekty a celkem už předvídatelný děj, i když některé momenty byly pro mě nečekané, ale těch moc nebylo. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • O Elize Dushku se kdysi říkalo, že si zopakuje svou roli z prvního filmu Pach krve (2003) poté, co v rozhovoru přiznala, že by se k sérii ráda vrátila. Nakonec se ve filmu neobjevila. (asxasx)
  • Na začátku filmu by měl mladíkovi v zeleném tričku, kterého sekáček rozdělí na 3 části, sekáček podle umístění ran naporcovat i oči, k čemuž však nedošlo. (dominikciz)

Reklama

Reklama