Reklama

Reklama

Runaways

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2019), 29 h 9 min (Minutáž: 42–60 min)

Předloha:

Brian K. Vaughan (komiks)

Hrají:

Virginia Gardner, Lyrica Okano, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Kevin Weisman, Brittany Ishibashi, Rhenzy Feliz, Allegra Acosta, Ryan Sands, Annie Wersching (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(33)

Obsahy(1)

Seriál z dílny komiksové společnosti Marvel vypráví příběh o skupině mladých superhrdinů. Samotný příběh začíná, když šest teenagerů zjistí, že jsou jejich rodiče padouši. Poté se společně snaží odčinit zločiny rodičů a zároveň odkrýt tajemství svého původu. Kromě rodičů se totiž musí vypořádat i se svými záhadnými schopnostmi. (ArsenalEagle)

(více)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (4)

Runaways (2017) 

Snad ještě nikdy jsem neměl že seriálu tak rozporuplný pocity, jako právě z Runaways. Úvod je svěží, často celkem vtipný a takový jiný. Nádech tajemna kolem rodičů funguje dobře, jenže čím víc toho vím, tím je to jeden velký bordel. Běhá tu dinosaurus a nikdo se nad tím ani moc nepozastavuje. Běhají tu čarodějnice, nějaký ten mimozemšťan a někdo má superschopnosti. Jestli se vám to nelíbí, vaše chyba, Runaways si jedou svý a zaměřují se na mladší diváky, kteří se mohou v téhle různorodé skupince najít. Tady je kráska, tady divná holka s fialovými vlasy, tu nerd, tady sportovec. Pokud něčím seriál vyhrává je to určitě soundtrack. Moderní střih hudby tomu sedí a často jsou scény díky tomu epičtější, než ve skutečnosti jsou. Je to pořád jen o bandě puberťáků, kteří řeší vztahy mezi sebou, svými rodiči a občas i záchranu světa. Někomu to sednou může, někomu ne. Ale určitě nemůžou nikomu sednout poslední epizody kolem Morgany (Hurley s megavýstřihem). Marvel sice se záporáky moc neboduje, ale tohle bylo vyloženě směšný. ()

Season 1 (2017) (S01) 

Je to tedy dost divočina zatím. Běhá tu dinosaurus, jsou tu takový (ne)X-Meni a nikdo mi zatím pořádně nic nevysvětlil. Seriál má ale solidní tempo, skvělý soundtrack a minimálně v prvních dílech ta tajemná linka funguje skvostně. Škoda slabší druhý poloviny, ale stále je tu dost zajímavých otázek, které by mohli seriál sunout kupředu. ()

Season 2 (2018) (S02) 

O chlup slabší než jednička. Je tu stále šíleně mnoho otázek, na který už nejspíš nikdy nedostanu odpověď. První polovina s Jonahem mě bavila, pak jakoby přepli knoflík a série začala v půlce skoro od začátku, aby seke konci zase vrátila k příběhu kolem mimozemšťanů. Je tu spousta oslích můstků, přešlapování na místě a nesmyslný odbočky, ale i díky skvělému soundtracku to často funguje dobře. Až se sám divím na Janou ulítlost koukám, a s tím vlastně nemám problém. ()

Season 3 (2019) (S03) 

Trojka už je vyloženě průšvih. První polovina ještě ne, to se dořeší záležitosti minulé řady, ale opět někde v půlce přichází nový padouch s výstřihem, že to není normální a kupou čarodějnic. Je to z rychlíku, opět, je to nekonzistentní, opět a závěr je jeden velký guláš. ()

Související novinky

Najdou Daredevil a spol. nový domov?

Najdou Daredevil a spol. nový domov?

13.02.2019

Nemusíte být zrovna fanoušky, aby se k vám dostala zpráva, že tři z pěti Marvel/Netflix seriálů jsou mrtvé. Situace okolo Daredevila a zbytku Defenders se vehementně řeší už dlouhé měsíce, a přestože… (více)

Reklama

Reklama