Reklama

Reklama

Runaways

(seriál)
Trailer 1
USA, (2017–2019), 29 h 9 min (Minutáž: 42–60 min)

Předloha:

Brian K. Vaughan (komiks)

Hrají:

Virginia Gardner, Lyrica Okano, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Kevin Weisman, Brittany Ishibashi, Rhenzy Feliz, Allegra Acosta, Ryan Sands, Annie Wersching (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(33)

Obsahy(1)

Seriál z dílny komiksové společnosti Marvel vypráví příběh o skupině mladých superhrdinů. Samotný příběh začíná, když šest teenagerů zjistí, že jsou jejich rodiče padouši. Poté se společně snaží odčinit zločiny rodičů a zároveň odkrýt tajemství svého původu. Kromě rodičů se totiž musí vypořádat i se svými záhadnými schopnostmi. (ArsenalEagle)

(více)

Recenze uživatele nash. k tomuto seriálu (4)

Runaways (2017) 

První řada tragická, skoro jsem to chtěl vzdát, druhá lepší, i když stále plná věcí, které nedávaly smysl, třetí nejlepší i když to trochu kazila náhlá změna hlavní dějové linky a poněkud prkenná Elizabetrh Hurley, která jako by sem navíc zabloudila z nějaké parodie. Potěšil i crossover s hrdiny série Cloak and Dagger, i když ten potenciál rozhodně nebyl využit naplno. Takže nakonec víceméně dobrý. ()

Season 1 (2017) (S01) 

Na jedné straně banda nesympatických děcek, která dokonale vystihuje definici zlaté mládeže, na druhé straně banda jejich rodičů, bizarních zbohatlíků, kteří jsou zlí, ale pak zase nejsou i když vlastně jsou, takže v tom nemá jasno divák ani jejich děti, které proti nim bojují, nebojují a pak zase jo. Celé je to vizuálně křiklavé, líčení přehnané, takže mimika postav se ztrácí pod vrstvami pudru. Jako třeba máma připravující doma snídani nalíčená a vystrojená jako by právě slezla z mola na módní přehlídce. Jedinou schopnost, která mě pobavila má Molly, která sice zvedne dodávku, ale pak znaveně klesne a musí se prospat. Celkově zatím nic moc. Deset dílů první řady bylo víceméně o ničem = Naši jsou padouši - A co s tím uděláme? - Zveřejníme to – Nebo raději ne - konec. A co dělá hlavní padouch? Kope díru. ()

Season 2 (2018) (S02) 

Stále je to plné nesmyslů a logických lapsů v základní zápletce i detailech, na druhou stranu si to konečně trochu sedlo a s přimhouřením obou očí to začalo dávat smysl. Sem tam se objeví nápad nebo nečekaný zvrat a u mnoha postav po většinu času není jisté, zda nezradí ostatní nebo neprovedou nějakou levárnu. ()

Season 3 (2019) (S03) 

Nejspíš půjdu proti proudu, který vzdychá, že je to sezonu od sezony horší. Z mého pohledu je to naopak sezónu od sezóny lepší. Třetí a závěrečná je pro mě nejzdařilejší, a to i přes tu nesmyslnou výměnu hlavní dějové linky v půlce série a prkennou Elizabeth Hurley, která jako by sem navíc zabloudila z nějaké parodie. Události nabraly tempo, cestuje se mezi dimenzemi, prolíná se realita s vizemi, nechybí tu nic, mimozemšťané ani magie, oběť ani zrada, humor ani smutek. Potěšil i crossover s Cloak and Dagger, byť bohužel nevyužije potenciál, který propojení nabízelo. ()

Související novinky

Najdou Daredevil a spol. nový domov?

Najdou Daredevil a spol. nový domov?

13.02.2019

Nemusíte být zrovna fanoušky, aby se k vám dostala zpráva, že tři z pěti Marvel/Netflix seriálů jsou mrtvé. Situace okolo Daredevila a zbytku Defenders se vehementně řeší už dlouhé měsíce, a přestože… (více)

Reklama

Reklama