Reklama

Reklama

Spider-Man: Homecoming

  • USA Spider-Man: Homecoming (více)
Trailer 1
USA, 2017, 133 min

Režie:

Jon Watts

Předloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Hrají:

Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité. (Falcon)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ratemus

tak jelikož Vulture ví kdo je Spider-man může to nabídnout jako věc k dražbě, kdo dá ví tomu to dám, takže když se pět naštvaný padouchů složí, aby získali jméno svého úhlavní nepřítele, tak zní lákavě  

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

tento mi přišel nejvěrnější a nejvtipnější prostě...Amazing byl mnohem lepší Spiderman než Raimiho který měl zase lepší akci ale celkově, protože mám fakt SM načteného, se mi Homecumming líbil více.......

 

kde je zmínka nebo easter egg o Sinister six? tam byl jen ukázán Gargan coby Scorpion......mimochodem Pascal sama řikala že SM je jediná postava z jeho univerza co je v MCU zbytek Sony....navíc v solovce Venom má být Mysterio, Kraven, a Carnage, takže nevim jestli je pro Sinister six místo a pokud bude, tak určitě ne v MCU ale v SCU (Sony) v MCU nebude ani Osborn což je něco co mě sere nejvíce....Tobey jen brečel a pořád filosofoval a to mě nebavilo, na tu roli se vůbec nehodil

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Já nevím, mně to moc nepřišlo. Ve dvojce určitě ne a v jedničce mi také sedl méně než Holland (obecně byl ale lepší než Tobey). Jak jsem ale psal v komentáři. Tobey byl lepší Parker, Garfield Spiderman a Holland našel charakterový střet, který odpovídal oběma postavám.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Nevka

já to chápu a beru, ale Andrew Garfield byl prostě lepší, lépe byl pojat, lépe to zahrál a byl prostě lepší 

na příspěvěk reagoval Nevka

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Jestli bude ten váš Sinister six... tak tam bude namísto Volture ten váš vysněný Craven... to bude zábava..

se konečně dočkáte... pfuuuu.... 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Nevka

no právě že o ní, a dost padouchů má se Spíďou nevyřízené účty a když mu nějaký kápo nabídne, finančně zajístíme tvoji rodinu a ochráníme ji, když nám dáš jméno, to zní hezky

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevka

nezapojí... to by byl na něj naštvanej, jenže hold po tom všem nahodil klidovej režim... 

Takže ne... :)

Ono je totiž ještě dost možná možný, že ten pravý Volture teprve přijde... :D

 

Viděli jste tam Black Cat? Já jo jo jo... 8)

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Proboha, je to normální kluk. Indie nemusí mít žádné vysvětlení hele.A nebyla jeho špeh - myslel jsem to tak, že o té paní i Washinftonu věděl a nevadilo mu to ;)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

Pitt a Clooney opět pohromadě?

Pitt a Clooney opět pohromadě?

25.09.2021

Mezi velkými hollywoodskými studii právě zuří nová bitva. Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM i Warner Bros. se údajně v těchto dnech přetahují o práva na nový thriller… (více)

Reklama

Reklama