Reklama

Reklama

Diskuze

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Takže, ehmehm, chtěl bych vás seznámit se svojí teorii o představení Beyondera do MCU:

Takže (2x), v nedávném rozhovoru, Bruce Campbell prozradil že jeho postavy z Raimiho Spider-Manů a Pizza Popa z MoM jsou jedna a ta stejná postava a že on je nyní v multiverzu. Samozřejmě nejsme blbý a logicky víme že 838 není Raimiho universe (už jen vzhked vůbec neodpovídá), takže musí být nějaká bytost, která cestuje skrze multuverse.

A teď přichází na řadu moje teorie:

Campbellova tajemná postava je ve skutečnosti Beyonder, který je posedlí Maguirovým Spider-Man a proto většinu času tráví v jeho vesmíru a několikrát s ním úmyslně skřížil cesty (viz postavy v Raimiho Trilogii). Jenže z ničeho nic z jeho vesmíru jeho Spidey zmizel pryč do jinýho, aka události NWH. Tam objevil Strange a toho začal nenápadně zkoumat a následně s ním skrizil cesty v MoM. Dal bych pak předpokládal, že se Beyonder dozví o Kangovi/Kangzích, TVA atd. atd.

 

Co na to říkáte?

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ak sa im podarí výnimočný kasting a samozrejme to dobre vsunú do deja, tak prečo nie :-) Pokiaľ k tomu príde 1x za 20 rokov, som s tým OK.
Len aby to nerobili ako DC... 8. Batman

na příspěvěk reagoval Ratemus

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Zaujímavé...

So "The Reign of Marvel Studios" has basically confirmed:
• Secret Wars will launch a soft reboot of the MCU.
• Past characters will return (basically T'challa, Tony, Steve, Natasha - obviously with different actors)
• The SSU (Sony's Spider-Man Universe) will officially be part of the MCU canon.
• The Avengers, X-Men, The Fantastic Four, Spider-Man Universe Characters, Defenders, Inhumans etc. everyone coexisting together in one Universe/Multiverse.

na příspěvěk reagoval Ratemus

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

• #AvengersTheKangDynasty - The 616 Avengers team fight the Council of Kangs & lose. The Council is led by the Kang trio (Immortus, Rama-Tut & Scarlet Centurion) we see in the mid-credits of #AntManAndTheWaspQuantumania.


• #AvengersSecretWars - TVA forms a Secret Multiversal Avengers team led by Spider-Man (Tobey Maguire), Wolverine (Hugh Jackman) & Deadpool (Ryan Reynolds) to save & help the fallen 616 Avengers.

Uživatel tomas.malo smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Knowho

V MCu se to jistě vysvětlí. Multiverzum skončí ale např Iron mam prostě zůstane jen z jiného vesmíru a jiným obličejem. Četl jsem to taky, údajně se poté MCu plně zaměří na X-Meny a event Avengers vs X-Men...ale je to jen coby kdyby tohle se bude měnit pořád...podle mě to vysvětlí vše pěkně a bude to dávat smysl narozdíl právě od DC 

na příspěvěk reagoval Knowho

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Podle všeho Secret Wars opravdu mají resetovat MCU, s tím že po SW budou někteří herci stejní (mluví se o Hollandovi a většině nových postav z 4. a 5. Fáze) a někteří zase jiný (Iron Man, Cap, atd) něco na způsob DCU. Mně osobně to přijde hrozně dementní, protože v tom pak zase bude maglajz jako teď v DCU... mimo to, DC narozdíl od MCU ten ten soft reboot vážně potřebovalo. V MCU stačí ta inkurze s pár jinýma vesmírama a jsme good.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel F2003F smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Jen si to představte, Deadpool, Logan Jackman, Maguire jako Spiderman a návrat RDJ jako variantu Iron mana...

na příspěvěk reagoval F2003F

Související novinky

Disney zase odsouvá své blockbustery

Disney zase odsouvá své blockbustery

14.06.2023

Stávka scenáristů začíná studiím dělat první vrásky. Místo férové gáže pisálkům a zaslouženým procentům ze zisků raději šéfové typu Davida Zaslava (Warner Bros. Discovery) odmítají o požadavcích… (více)

Dočkají se Akta X rebootu?

Dočkají se Akta X rebootu?

30.03.2023

Jestli je pravda skutečně tam venku, mají se fanoušci seriálových Akta X zřejmě na co těšit. Tvůrce Chris Carter teď totiž v nedávném podcastu naznačil, že se režisér a scenárista Ryan Coogler (Creed… (více)

Reklama

Reklama