Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (496)

HAL 

všechny recenze uživatele

OMGWTFLOL Tohle je fakt jak od Eda Wooda, tady nějaká logika, koherence, návaznost scén a nedejbože smysluplnost příběhu vůbec nehrají roli. Tenhle scénář rozhodně nemohla psát AI, protože ta by odvedla práci rozhodně lepší. Přitom i přes ten hloupý příběh je to i hrozná nuda, tak potenciálně originální prostředí, a v něm přitom jen minimum nápadů, jen design těch živých baráků mě bavil, jinak to vypadá jak generické fantasy... akorát tedy extra hnusně natočené, kde green-screen trčí z každého záběru. I když tam green screen nepoužívali protože Volume, režisérovi to nedošlo, stejně všechno točil jak před zelenou zdí velkou zhruba tak tři metry na tři metry. MODOK to celé aspoň na chvíli zachraňuje, protože z otravné sračky z toho aspoň na ten malý moment udělá guilty-pleasure sračku. Don't be a dick. Beyond cringe. No, kdyby Marvel netočil i seriály, tak řeknu že horší už to být nemůže. 3/10 Btw vzhledem k tomu že v závěru jedna budova objímá druhou, vede mě to k otázce: jakým způsobem budovy v MCU souloží? A jak se rodí? Když přichází na svět malá baby-budova, vyleze z té velké oknem, a nebo dveřmi? Otázky, samé otázky. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

smrt MCU v přímém přenosu.... z dříve oblíbené žánrové franšízy – kterou mělo tolik lidí rádo a která BYLA [to slovo zdůrazňuju, BYLA, protože horší už to snad bejt nemůže] nezpochybnitelným popkulturním fenoménem etablující komiksové filmy – se nyní stala obyčejná korporátní mašinérie a továrna na peníze [fakt díky, Disney], jejíž repetitivní a stále víc šablonovitý příběhy [nebo spíš produkty] se čím dál víc utápí v rádoby cool digi-bordelu a dětinsky infantilních, nesnesitelně trapných a neskutečně primitivních omalovánkách, který nejde brát jakkoliv vážně [protože mi fakt hlava nebere jak tohle můžou tvůrci vůbec brát vážně]. A mě už to nejenom prostě nebaví, ale mě už to hlavně ani absolutně nezajímá. Koncept Multiverse ságy tak teď nepůsobí jinak než jako naprosto směšná groteska, jejíž unikátní potenciál byl spláchnut do hajzlu.... Přitom ten fikční mikro-makrosvět mohl být tak inovativní. No a Jonathana Majorse je v roli Kanga velká škoda.... Co dodat? I'm not mad; I'm just disappointed. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Viděno v kině. Co se týče samostatných Ant-manů, tak ani z jednoho dílu jsem nebyl odvařen, prostě mi nepřijde, že by postava tohoto superhrdiny ve mně vyvolala nějaký skvělý filmový zážitek. Takže první a druhý díl Ant-mana jsem doslova odzíval a zařadil ho do průměru. Jenže role Ant-mana mě začaly bavit v jiných filmech jako je Avengers nebo třetí Captain America – tam mi jeho účinkování přišlo dostatečné. No a na tento třetí díl jsem se ale docela těšil. Trailer jsem si přehrával docela hodně krát, než jsem na film vyrazil, a nakonec u toho obyčejného průměru nakonec musím zůstat. Sice diváci první dva Antmany ocenili víc, než já a až tento docela sestřelili, ale já si nemohu pomoci, opět mi to přišlo jako nudné dílo a v tomto případě mi to přišlo jako cílovka pro mladší publikum. Hudba mi přišla taková obyčejná. Dějově to bylo nezáživné, akcí takové obyčejné, ty výbušné scény a efekty mi přišly hrozně sterilní a bez nápadu. Jen Paul Rudd se zde docela snažil, a ještě tak tu 1/3 snímku to vypadalo nadějně už jen to civilizací, která u mnoho postav ve mně vyvolalo pocit, že sleduju nějaké Star Wars filmy (což jak vidím dle recenzí) není jen můj názor. Ostatní herecké obsazení je tu jen tak ze setrvačnosti. Ani mě tu nebavil hlavní záporák Kang, kterého zde hrál Jonathan Majors (doufám, že mě bude více bavit ve filmu CREED III). Takže dalo se to v klidu bez větších problémů do konce dodívat, jen mi vrtá hlavou, jestli postava Kanga prorazí v chystaných nových dvou Avengers. O MCU počiny se začínám docela bát, ale třeba se mýlím. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Kang vs. Ant-Man. Na první pohled to nedávalo smysl, na druhý to byla zajímavá a netradiční volba. No a nakonec jsem vylezl z kina s pocitem, že k tomu nikdy nemělo dojít. Marvel vyplýtval možná nejlepší verzi slavného padoucha do filmu, kam tak nebezpečný protivník vlastně nepatří. Ant-Man pro něj totiž opravdu není relevantní výzvou, a tak musí Kang spoustu času jen stát a nechat známé hrdiny, aby se mu pokusili nějak složitě ublížit. Holt ultimátní dobyvatel v… milé sci-fi pro celou rodinu. Samozřejmě nic proti Jonathanu Majorsovi, ten je v roli přemýšlivého drsňáka parádní. Bohužel však skončil v průměrné barevné pohádce z greenscreenové říše, kde půlka postav bloumá odnikud nikam (chudák Michael Douglas) a všechno zachraňuje hlavně svižné tempo a slušná akce. Jako výplňovka pro mladší a starší je tedy Quantumania v klidu skousnutelná (i proto, že má jen dvě hodiny). Jakmile po ní ale budete chtít nějaké epické nakopávání nové éry, krutě pohoříte. Za chvíli vám v hlavě opravdu zůstane jen Kang – a kvůli potitulkové scéně i vědomí, že se do budoucna můžou dít věci, které Marvel potopí ještě mnohem hlouběji. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Napodobenina libovolný epizody Ricka & Mortyho, kde se tu tam napodobují libovolný komiksovky, oproštěná od kreativity, vtipu i ztřeštěnosti, která by ze samotný premisy nekonečný množiny alternativních realit měla nabízet nekonečný množství zábavy v každý jedný z nich! Akorát by z toho režijní rutinér – ve spolupráci s líným scénáristou a nekreativním týmem designérů – nesměl vyrežírovat extrémně nenápaditej guláš plnej digitálních patvarů, kde nedává smysl ani jinak zdánlivě nesmyslná subatomární úroveň, ve který se hravě můžete utrhnout ze řetězu jak Vin Nafta ve svojí napodobenině libovolný Marvelovky. A tak stejně jako nevyužil svůj potenciál Doktor Strange v multiversu šílenství, nevyužil jej ani Ant-man v quantumánii – lunaparku všednosti a zoufalství, alegorii současnýho Hollywoodu! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Postava Kanga Dobyvatele (Jonathan Majors) se poprvé objevila v komiksu „Fantastic Four #19“ roku 1963, ovšem zde si ještě říkal Rama-Tut. Jako Kang začal vystupovat až v komiksu „The Avengers #8“ roku 1964. Postavu vytvořili duo Stan Lee a Jack Kirby. (JerryMalfoy97)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama