Reklama

Reklama

Co kdyby...?

(seriál)
Trailer 2
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hrají:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (102)

baiskon108 

všechny recenze uživatele

Když jsem slyšel, že MCU, místo aby rozvíjelo svůj svět, bude provádět doslova svou vlastní fanfikci… No přišlo mi to zbytečný. Tenhle formát ale nabízí tak neskutečný potenciál! A často jej i naplňuje – třetí epizoda o ztrátě Avengers byla takřka geniální. Tolik narážek, paralel a možností! Kdo má pečlivě nakoukané marvelovky a váhá, tak není o čem. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

What if ma milo prekvapilo. Bál som sa toho. Po prvej časti s Peggy dokonca dosť lebo ma nebavila skoro vôbec ale potom som sa rýchlo chytil. Jedna z najoriginálnejších Marvel chuťoviek kde sa búrajú hranice, funguje zábavnost a humor a všetko srší nápadmi. Scenáristicky sa tu s tým neskutočne vyhrali. Jednotlivé epizódy síce nie sú na rovnakej úrovni ale viac bolo toho čo mi sadlo. 1.séria 7/10 ()

Reklama

loki5 

všechny recenze uživatele

Předně se mi nelíbí tahle podivná animace. Jakékoliv akční scény vypadají jak loutkové divadlo a moc dobře se na to nekouká. Druhým problémem je hrozná nevyrovnanost dílů kdy některé jsou k nepřežití nudné a některé jsou fajn. Co v tomto nechápu je hrozná nenápaditost jednotlivých příběhů a nesmyslmost jednotlivých námětů (kdy člověk neví proč by ho to mělo zajímat). Problém je třeba první díl druhé série který by měl člověka motivovat k dalšímu sledování a místo toho je naprosto nezajímavý a vleče jak smrad. Tvůrci si rozvázali ruce mnohovesmírem a zárověň to ani v nejmenším nevyužívají. Není to vysloveně špatné ale ani to není moc zajímavé. 50% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem sledování animovaného Marvelu odkládal, i díky tomu, že po uzavření třetí fáze už mě tolik nebaví.  Nápad zní zajímavě - co kdyby se něco stalo, jak by to změnilo svět superhrdinů z Marvelu, který známe? Problém je, že provedení už tolik nenadchne. Animace není žádný zázrak a některé postavy si ani nejsou podobné, což je rušívé, když mluví hlasem originálních postav. Navíc, aby si to člověk mohl užít, tak musí mít Marvel nakoukaný. Nápady jsou tedy zajímavé a jako jednohubky se to docela dá sledovat, ale pokud by to člověk neviděl, tak by o moc nepřišel. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

seriál se velkým potenciálem (a nejen díky zvolené formě),který je ale naplno využit až v posledních dvou epizodách.Ty nabízí extrémní smršť a jsou s přehledem nejlepší z celé série.Předchozí epizody sice také nejsou špatné,některé jsou dokonce výborné (čtvrtá epizoda),ale jsou to spíš takové hříčky parafrazující to co známe jen s jinými - přesto ale skoro stejnými postavami...70% ()

Galerie (168)

Zajímavosti (143)

  • O'Bengh v této epizodě oslovuje Doctora Strange mylně „Sorcerer Armani“. Jedná se o referenci na film Doctor Strange (2016), ve kterém ho Kaecilius (Mads Mikkelsen) oslovoval jako „Mister Doctor“. (Kubaaa97)
  • Starověká ilustrace Tesseractu obsahuje přepis ve starém futharku (nejstarší forma runové abecedy). Po rozluštění run zjistíme, že je tam napsané „Spacestone“. (Kubaaa97)
  • Ve filmu Captain America: První Avenger (2011) je vlajka organizace HYDRA černá s červeným symbolem. V této epizodě je vlajka červená s černo-bílým symbolem, jež odkazuje na druhou vlajku nacistického Německa. (Kubaaa97)

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (více)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno