Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

JFL 

všechny recenze uživatele

Jako horor hloupé a naprosto nefunkční, ale jako kašírovaný wrestling s teenagery prokládaný absurdně stupidními klišé je to velká zábava. Film produkovala společnost WWE Films a je to na něm plně znát - samé nárazy těl o stěny a zem, přepjaté fyzično ve smyslu tělesné síly i destrukce těl a nezastíraná karnevalovost (ve smyslu fyzických excesů, barevné rozháranosti a střetu přízemního a pudového s primitivní mystikou). ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasický slasher moderní doby,což se tedy už od začátku tímto směrem více než dost přibližovalo-parta mladých lidí,pár v pohodě,pár bastardů,jedno odlehlé místo se svojí historií,..což však od tuctových filmů tohoto směru má See No Evil navíc,to je neskutečné množství brilantních gore scén.Už hned první mi přiotevřela oči a od té doby jsem se velice příjemně a hlavně nad očekávání bavil.rozuzlení bylo teda velice trapné,ale to vám na konci celého toho masakru je uplně u prdelky...Po delší době americký výtvor,který není cover na straší klasiku a který má něco víc než ta záplava tuctových slaherů.. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco trochu jinýho (víc exploit), o to větší radost mi udělal celkem regulérní, a hlavně záživný slasher. Zápletka je zhruba taková: Skupina mladistvých delikventů jede renovovat starý zaprašený hotel Blackwell, a bonus za dobrou úklidovou práci - v horních vyhořelých patrech bydlí vraždící psychopat, který své oběti s oblibou loví na hák, omlátí je o zeď, vydloube oči a dorazí. Tedy, v případě že mu nenakopete prdel (to není jen tak), nebo nejste mladá holka s vytetovanými kříži (souvisí s traumaty v jeho minulosti). Charismatický wrestler Glen 'Kane' Jacobs je v roli maniaka jako doma, beztak je to jeho prací už dlouhá léta film nefilm. Dobře zvládá i vyšinutý, psychologičtější chvilky v závěru, takže celkově paráda, jen ty zuby u něj možná trochu přehnali... Na SEE NO EVIL jsem jinak ocenil vychytaný prostředí, je vidět že s tím si někdo dal slušnou práci a odrazilo se to mimojiné v podle mě solidní atmosféře. Povedený bylo taky překvapení ke konci. Na druhou stranu malinko mě vytáčel ten 'cool' klipový styl, jak je to místy natočený, sestříhaný a upravený, ale co, přeci jen se jedná o WWE Films a tam je to holt běžný no. Ale nečekal bych u nich takový level brutality, takže budiž odpuštěno. Zaprodat Kanea do nějaký rádoby drsný šunky, to by mě nasrali. Nestalo se naštěstí - nic extra to není, ale dobrá a zábavná oddychovka ano, tak palce nahoru! K R-rated dokonalosti už chyběly jen nějaký ty kozy. 7/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv See No Evil splňuje mnohá slasherová klišé opuštěným hotelem počínaje a partičkou teenagerů konče, na tohle jsem se díval se zalíbením. Mladiství sice byli opět silně nesympatičtí, ale takovým tím správným způsobem. Hlavně se mi líbilo, že jsem si nebyl jist, kdo z nich půjde první, kdo poslední a pokud, tak kdo přežije. Atmosféra hotelu byla taky fajn. Řada tajných chodeb, oboustranná zrcadla,, tajné místnosti, to mam všechno rád. A nakonec tu byl psychopat s hákem na řetězu, který by se mohl směle zařadit vedle Jasona a Michaela Myerse a takových moc není. Takhle by to šlo. 75% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak začátek je fakt brilantní, po něm sem byl na tenhle film natěšenej jak číňan na rejži, protože se v něm sešlo hned několik aspektů, který na hororech mam rád a to neskutečná brutalita, skvělá atmosféra a neprosto a totálně super drsnej drtič, kterej se svojí sekerou seká všechno co de, to jak tam jednou ranou naporcoval toho flojda bylo prostě super. Bohužel dál už se film odvíjí tak trochu zaběhnutým systémem béčkových vyvraždovaček, sice o brutální a pekelně drsný scény stále neni nouze a to i když moje milovaná sekera už neni moc používaná, takovej hák taky neni špatnej. Nicméně už to vyvražďování prostě nemá takovou šťávu a jde to od 10 k 5ti a závěrečná pointa je slaboučká. Takž nakonec musim bohužel konstatovat, že je to sice pěkně drsná, ale dost průměrná vyvražďovačka, která nevyužila velkej potenciál co měla na začátku ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)
  • V jedné z prvních verzích scénáře neměl Jacob Goodnight (Glenn Jacobs) oční víčka. (Polgedney)

Reklama

Reklama