Reklama

Reklama

Vlkodlak: Noční lovec

(TV film)
  • USA Werewolf by Night (více)
Trailer 1

VOD (1)

Za temné a ponuré noci se ze stínů vynoří tajná skupina lovců monster a po smrti svého vůdce se shromáždí ve strašidelném domě prastarého rodu. Při podivném a děsuplném vzpomínání na vůdcův život jsou lovci vyzváni k tajemnému a smrtonosnému soupeření o mocnou relikvii. Čeká je noční lov, který je nakonec přivede tváří v tvář nebezpečnému monstru. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Werewolf by night rozhodně není žádný geniální a novátorský počin, nicméně poměrně těžko se věří, že by něco podobného vzniklo pod hlavičkou Marvelu/Disneyho. Zvlášť potom co Marvel ve své xy fázi nabízí čím dál víc sterilnější filmy, které už zdaleka nemají punc filmové události. Giacchino se v tomhle trošku delším kraťasu inspiroval klasickými horory třicátých let a i když sem nikdy nebyl faoušek Gaela Garcii Bernala, dohromady to tu funguje a ukazuje, že kdyby Marvel přestal sázet na čím dál neoriginálnější a méně a méně záživnou jistotu, pořád by dokázal nabídnout minimálně velmi slušnou zábavu, která by ani nemusela stát stovky milionů...70% ()

Big_Boss 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jedno z těch příjemnějších překvapení MCU Fáze 4. Michael Giacchino je nejenom talentovaný filmový skladatel (úspěšně se umístil v mojí TOP 5), ale i zapálený režisér, který si trochu zaexperimentoval s nevšedním tématem v MCU světě a nadělil nám Halloweenský speciál v podobě kraťasu "Werewolf by Night", kde se Giacchino nejvíc inspiroval černobílými horory ze 30.-50. let. Díky černobílému filtru a krásné hře světel a stínů tu dostaneme trochu brutálnější scény na které už nejsme v MCU moc zvyklý, ale rozhodně jsem tuhle změnu příjemně uvítal + taky pomáhá převaha praktických efektů nad CGI. A když nad tím tak uvažuju, tak musím říct, že mě snad jedině mrzí, že Marvel víc neexperimentuje a nedodává víc takových speciálů. Kdo ví, třeba se tímhle otevřou dveře dalším talentovaným tvůrcům, kteří jenom čekají než jim Kevin Feige dá šanci zazářit. 8/10 ()

Reklama

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Je to fajn. Krok správným směrem, nahlodání filmových fanoušků, konečně Marvelovka 4té fáze, která si tak nějak udrží styl, pár moc fajn nápadů co se týče set designu, efektů a nasvícení. Ale není to nic spešl, nanejvíš pěkná hříčka. Pořád tam musí být vtípky a na konci to musí přejít do barevné,(ikdyž poctu Čaroději ze země Oz jsem pocenil)pořád je to ten Marvel, ikdyž je v pěkném kabátku. Je to ode mě nefér, jsem proti tomu už strašně zaujatej, ale cítím to tak. Hezkej dárek na Halloween, ale radši si pustím třeba cokoli od Terence Fishera, nebo Romera. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Michael Giacchino, můj nejoblíbenější skladatel, a teď i tvůrce marvelovek? Na to je asi ještě brzo, jestli ale jeho debut povede k něčemu většímu, budu jedině rád. Za hodinu mi zvládl představit nové zajímavé postavy, neotřelým, ale příjemným způsobem rozšířit mnohožánrovost MCU, a ještě k tomu složit parádní hudební doprovod. Bernal super, Teda chci hned domů, největší radost mám ale z Laury Donnelly, do které jsem od The Nevers regulérně zabouchnutej a její Elsa to jenom podtrhla. Po filmovém přešlapování na místě a nevyrovnaných kvalitách na seriálové frontě si Marvel zase jednou připisuje skvělou trefu. 8/10 ()

sugythesugar 

všechny recenze uživatele

Najnovší (krátkometrážny) projekt od Marvelu ma veľmi potešil. Milujem výtvarnú poetiku hororov prvej polovice 20. storočia a (tentokrát aj režírujúci) Michael Giacchino zo zdrojového materiálu vyťažil maximum. Sympatická atmosféra, zaujímavé postavy a klasický príbeh jednej temnej noci v sídle lovcov príšer. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Toto je první projekt Marvel Studios, který v Austrálii získal klasifikaci MA15+, což znamená, že obsahuje scény nevhodné pro osoby mladší 15 let. (mikki089)
  • Skladba a grafika na počátku filmu odkazuje na Special Presentation od CBS, které se vysílalo v roce 1973. (Kubaaa97)
  • Marvel logo na začátku filmu bylo tentokrát nově doplněno o záběr z minisérie Moon Knight (od r. 2022). (NiWi)

Související novinky

Michael Giacchino našel nový projekt

Michael Giacchino našel nový projekt

05.01.2023

Oscarový skladatel a po nedávném debutu u Marvelu se snímkem Vlkodlak: Noční lovec taky režisér Michael Giacchino (Ztraceni, The Batman) se zdá se našel svůj příští tentokrát už celovečerní projekt.… (více)

První reakce chválí novou unikátní marvelovku

První reakce chválí novou unikátní marvelovku

27.09.2022

Oceňovaný skladatel Michael Giacchino (Ztraceni, Star Trek, Válka o planetu opic) musí být s Kevinem Feigem velký kamarád, nejenže totiž od šéfa Marvelu dostal šanci natočit svůj režijní debut jako… (více)

Reklama

Reklama