Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

x_silver

x_silver (hodnocení, recenze)

Farskeho12: Teď mám dvě věci na jazyku: 1) Souhlasím s názorem že je to kvalitní horor.

                                                                             2) Nesouhlasím s napsáním slova "DOBRÝ" s měkkým " i ". :)

chelsea17

chelsea17 (hodnocení, recenze)

Naprosto zbytečný film.Scény směšné,veškerá "vážnost" neexistující. Slabý scénář a ještě slabší výkony herců ...

Uživatel Žralok smazal svůj příspěvek.

jprmusic

jprmusic (hodnocení, recenze)

Tohle je opravdu blbina, na tom se nepovedlo vůbec nic, ani Aňa s Lindou.

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Z toho názwu se to zdá být nějakej krwák...Musim říct,že sem byl zklamanej,po odhalení toho,kdo to wšechno wywraždil....No,ale dalo se to)

smallshady

smallshady (hodnocení, recenze)

pokud chcete natocit uspesny a desuplny horor, plny napeti, ridte se jednoduchym schematem top filmů: musi tam bejt nakej psychopat co by rad vsechny vykuchala, pro zvyseni napeti nikdo nevi kdo to je...teda, krome vas, vam to reknou uz nazacatku pak poslete obeti do nakyho prostoru, odkud se nemohou dostat, nejdriv budou roztrouseni, protoze nevi ze po nich jde zabijak...no, az to zjisti, tak je znovu rozdelte (jelikoz jsou opet rozdeleni, ,,nemaj" sanci proti nasemu malemu psychopatovi a proto jen utikaj) pridejte par vrazdicich scenek pri kterych tuhne krew v zilach (a steka z toboganu) par hruzplnych hlasek (,,ty krawo", ,,a ted te vykucham" si pamatuju doted:D) a aby se nereklo, ze je to jen bezduche strikani kecupu, pridejte i naka traumata aby byli postavy zajimavejsi no dobre, mozna se podle tohohle navadu netocej moc uspesny filmy...ale to se ted zmeni!!ano!!!!je tu Bazen a prinasi novy super zanr Super Horroru aneb bavme se a smejme se pri zabijeni lidi (^_^)

Revelate

Revelate (hodnocení, recenze)

jak dlouho se James McAvoy na plátně zdrží? dlouho, nebo ho zabijou hned?

loap

loap (hodnocení, recenze)

kdo by rek, ze si Ana zahraje se soucastnou velmi vyhledavanou hvezdou Jamesem McAvoyem

 (hodnocení, recenze)

tak to bylo vskutku ,,neskutečnéééé"

Lefiath

Lefiath (hodnocení, recenze)

Děs ve vířivce, jó. Taky jsem nevěřil, dokud jsem neviděl. Asi nejvíc se mi líbil policajt, já si říkal, co se stane a on se nechá hned zapíchnout :D

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

ani ne, když pomyslíš an to, že v některých teenagerských kruzích se stala tahle slátanina kultem ejn pro to, že se natáčela v libereckým aquaparku :D

Reklama

Reklama