Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Steven Grant, bojácný prodavač v obchodě s muzejními suvenýry, trpí výpadky paměti, náměsíčností a vzpomínkami na jiný, cizí život. Steven postupem času zjistí, že trpí mnohočetnou poruchou osobnosti a že sdílí tělo s ostříleným žoldákem Marcem Spectorem. A jak Stevena / Marka pronásleduje stále více nepřátel, musí se vypořádat nejen se svou rozpolcenou osobností, ale i vyřešit smrtonosnou záhadu staroegyptských božstev. (Disney+)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

Sawy 

všechny recenze uživatele

Chabé tři za Ethana a pěkně vystavěný pátý díl s blouděním ve vlastní paměti a identitě (který ale je, bráno do důsledku, kopírkou předposledního dílu WandaVision). Jinak mě ovšem marvelovské banalizování známých mytologií a lajdácké parazitování na poetických základech zajímavějších vzorů začíná docela srát... 50 % ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oukej, tak tu máme zatím asi nejoriginálnější seriál od marvelu. Hodně se mi líbila Wandavision, výbornej byl Loki, Hawkey taky solidní a What If zábavný, ale tohle byla mega pecka. Scénář, výkony, efekty, soundtracky a F. Murray Abraham, všechno na výbornou. A můj oblíbenec Ethan Hawke  rovněž potěšil. Prvních pět dílů stále zvedalo laťku výš a výš, takže jsem měl ohromná očekávání a bál jsem se pádu na tvrdou realitu. Bohužel poslední díl se hodně změní do klasické superhrdinské řežby, a všechno je vyřešeno tak nějak strašně rychle...ještě bych to trošičku natáhnul. Naštěstí přijde potitulková scéna, která tomu zase dodá ty správný grády. Celkem suma sumárum 90 procent. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Páčil sa mi kostým egyptského superhrdinu, hudba, vizuálna stránka (efekty, kostýmy, masky, výprava) a to, že mal Moon Knight iba šesť dielov, pretože viac by som asi nezavládol. Tieto Marvel seriály, mi prídu zbytočne dlhé a hlavne nezaujímavé (až na Lokiho). Oscar Isaac v hlavnej úlohe v pohode, ale ostatný ma moc nebavili, obzvlášť Ethan Hawk. Ale to už je taký štandard, že záporne postavy v stají Marvel stoja za prd. Príbeh ma tiež neoslovil a hlavná postava ma bavila tak na pol plynu, pretože nemám rád takto "šibnuté" postavy, pretože namiesto fandenia, ich mám chuť radšej zabiť a to si potom ťažko užijete tuto púštnu pyramídovú jazdu. Na môj vkus tam bolo príliš veľa hovadín a niekde som v polke som už prestal počítať, čo mi tam nesedí. Jednom vetou povedané: pekne vyzerajúce sklamanie. Najlepší diel The Tomb, inak bieda. P.S.: za posledným dielom je scéna za titulkami. 50% - 2* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celý čas som si hovoril, prečo by mi na tom malo záležať? Seriály od Marvelu majú stále ten istý problém. Vlečú sa. Hrozba( akokoľvek prezentovaná ako niečo príšerné) je naťahovaná a popretkávaná všemožnými kecami, že od určitého momentu stráca na svojej hrôzostrašnosti a zostáva z nej len niečo prvotriedne patetické a hlavne sto krát videné. Čo na tom, že Isaac aj Hawke sú perfektný? Pozerať sa na nich ma bavilo, ale chýbala tomu sofistikovanosť, napätie a vyváženosť. Celé to putovanie, čelenie hrozbám a finále pôsobilo lacno, televízne a bez náležitej invenčnej hodnoty. Mám pocit, že ten autorský rukopis sa v celom tom digibordeli jednoducho stráca. Najviac ma asi potešila hudba. Tá dávala nejaký feeling aj scénam, kde vôbec nebol. Inak ďalšia rutinná jazda, ktorá nemá čím ohúriť, prekvapiť, upútať. Čo je na seriál, ktorý skoro päť hodín hovorí o pomerne neznámej egyptskej mytológií, hanba. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

NEJLEPŠÍ. MCU. VŮBEC. MCU nám konečně nadělil opulentně geniální, temnou a dospěláckou, chytrou a zamotanou, zkrátka téměř dokonalou komiksárnu, co se kdy dala z jejich produkce vidět (teda, ten Logan mi to trochu kazí...). Oscar Isaac předvádí neuvěřitelný výkon a rozpolcenou osobnost dokázal zahrát jak humorně, tak chytře, tak (ne)uvěřitelně, tak depresivně, tak zkrátka jakékoliv kladné příslovce (kladné k danému tématu, protože musím uznat, že slovo depresivně v normálním hovoru moc jako kladné příslovce použít nelze). A sekudnují mu fakt skvělý herci v čele s Ethanem Hawkem, kterej je pro mě už teď jeden z nejikoničtějších záporáků MARVELu, už jen proto, že se o jeho záporné roli dá v padesáti případech, co se vyskytne na obrazovce, pochybovat. Samotný námět je sice jednoduchý, ale chytře zamotaný, účelově natahaný na šest epizod (nevadilo mi to), a je jednoduše geniální. Efekty dobré, soundtrack legendární, a vše ostatní odvedeno téměř dokonale. Dokonalý tož mix Klubu rváčů, Prokletého ostrova, Indiana Jonese a Asterixe a Kleopatry, který si jednoduše i přes pár zaškobrtnutí zaslouží pět hvězd a solidních 9/10                     tady toho asi je trochu víc ()

Galerie (153)

Zajímavosti (142)

  • Antonia Salib nejenže nadabovala postavu Tveret, ale také ji fyzicky ztvárnila. Nicméně, na rozdíl od typických motion-capture postav, při kterých musí mít herec na sobě speciální kostým, Antonia nosila kostým své postavy s botami na platformě a tyčí na zádech pro naznačení její výšky ve finálním zpracování. (Kubaaa97)
  • Když poprvé vidíme Stevena (Oscar Isaac), slyšíme skladbu „A Man Without Love“ od Engelberta Humperdincka. Tato píseň je o muži, který se každý den probudí s uvědoměním, že je sám. V první sloce zpěvák vzpomíná na svou bývalou lásku, což reflektuje scénu, když si Steven projíždí mobil se zmeškanými hovory. Třetí rým: „Moonlight to show the way so we can follow,“ odkazuje na Chonsua, kterého si zatím Steven neuvědomuje. (Kubaaa97)

Související novinky

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno