Reklama

Reklama

Tajná invaze

(seriál)
  • USA Secret Invasion (více)
Trailer 5

VOD (1)

Epizody(6)

V novém seriálu, který se odehrává v současnosti filmového vesmíru studia Marvel, se agent Nick Fury dozvídá o skryté invazi na planetu Zemi, již provedla frakce Skrullů, což jsou mimozemšťané schopní měnit podobu. Fury má v nerovném boji i několik spojenců, mezi něž patří Everett Ross, Maria Hillová a Skrull Talos, který si na Zemi zařídil život. Společně závodí s časem, aby zabránili rozpoutání světové války a zachránili lidstvo. (Disney+)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (163)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byla panečku sračka. Co mohl být skvělý dvouhodinový špionský film, se protáhlo na šest děsuplně prázdných epizod. Marvelu už dávno došel kreativní talent a Secret Invasion to jen potvrzuje, protože je ukázkovým příkladem konzumního obsahu. „Don't ask questions, just consume product and then get excited for next product.“ ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Není pochyb, že Marvel má nejlepší roky svýho života za sebou. Nebo nevím co by se muselo stát, aby se dostal znovu na výsluní, a mě to mrzí. Tenhle seroš sem si nemohl nechat ujít, je to o Furrym, což je pane šéf. A jo, já sem naprosto spokojenej, spfouknul sem ho během pár dnů jako svíčku, a líbí se mi, že vlastně i skončil, sice teda happy endem, ale nebudu další rok čekat na další série, který se povlečou až do posrání. Furry je chytrej týpek a tohle je hodně chytrej seroš. Akorát mi trochu není jasný takle nízký hodnocení... ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Secret Invasion je další z řady marvelovských seriálů a ty už mě poslední dobou tolik nebaví, protože prostě trpí únavou materiálu. A přitom Sceret Invasion mohla být pecka. Jako obvykle se podařilo nalákat několik hvězdných jmen, aby se doplnilo obsazení a tak se fanoušci MCU doškali třeba Emilie Clarke nebo Olivie Colman. Jako celek to docela funguje, ale vlastně by to asi úplně stejně fungovalo, i kdyby to do Marvelu nepatřilo. Člověk od toho tak nějak čeká víc, ale tohle je prostě jen průměr. Po závěru se navíc nabízí otázka, jak se to zakomponuje do celého filmového univerza, protože nám vlastně vznikla nejsilnější postava všech dob. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, na co si všichni tak stěžují, protozě Secret Invasion je ve výsledku velmi příjemně strávená čtyřhodinka s fajn dějem, postavami i celým vývojem. Určitě to není áčkový nářez jako býval “starý Marvel” a určitě to není vyloženě seriál, ke kterému by se kdokoliv z nás vracel nebo jej viděl v lepším světle než maximálně lepšího nadprůměru, ale i přesto jde o solidní rychlovku, která vůbec nenudila. Poslední minuty sice nenavnadily na žádný lepší cliffhanger a zamrzí i absence potitulkové scény, ale suma sumárum jde o odpočinkový “oukej” počin. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Warcraft strýčka Džexna je historicky snad první seroš Mrvelího dementversa, který má jakž takž hlavu i patu, spád i švih, neplýtvá svištivými bukvolidmi ani přebarvičkovaným Multimrdníkem, neomarxisticky příliš nedementoruje ani nedebilizuje a vůbec po něm nemáte chuť s přikousnutým jazykem a růžovou pastelkou v pěsti rytím vybarvovat obrysovému Spájdrgejovi rozkrok. A co na to zdejší Míšní trust blahoslavených uctívačů retardovaných omalovánek pro dyslektiky? „Můůů, bůůů, to vůbec nebilo na urovňy mcu, nůůůda, přyzemni zapletka, tupí scénář, takhle to vůbec v lepoleru nebilo a žadní pořádňí efekti…“ No hihi. Vypadá to tu pak úplně stejně, jako by chovanci Ústavu pro léčbu mozkových dysfunkcí ve Slintavé nad Rozštěpnou náhle dostali xvačině opravdový jogurt místo obvyklého spermatu ošetřovatele. Krásná trojka! ()

Galerie (84)

Zajímavosti (9)

  • Úvodní sekvence byla vytvořena pomocí umělé inteligence. Aplikovala ji společnost Method Studios, která se postarala u seriálu o vizuální efekty. (jirikzaboj)
  • Sonya (Olivia Colman) v epizodě zmiňuje zpěváka Paula Robesona, jenž byl známý svým levicovým smýšlením, sympatiemi ke komunismu, a který často navštěvoval Moskvu během 2. světové války a Studené války. (NiWi)
  • Nick Fury (Samuel L. Jackson) pije „Pappy Van Winkle's Family Reserve“, 23letou Kentucky Straight Bourbon Whisky. Jde o starý pšeničný bourbon, který jde do prodeje pouze jednou ročně v omezeném množství. (DJMaroko)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Reklama

Reklama